Автобус Ахтопол - София цени от 36,92 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 36,96 лв.
утре 51,11 лв.
2 дни 47,26 лв.
3 дни 43,40 лв.

Ахтопол до София с автобус

Пътуването от Ахтопол до София от автобус е 385,99 km и отнема 8 ч 9 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 06:00 ч. и последното на 20:30 ч.. Възможно е да пътувате от Ахтопол до София от автобус само за 36,92 лв. или за 52,91 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 36,92 лв..

Най-ниската цена36,92 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 9 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена36,92 лв.
Най-висока цена52,91 лв.
Първо заминаване06:00 ч.
Последно заминаване20:30 ч.
Разстояние385,99 km
ЗаминаванеАхтопол
ПристиганеСофия
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Ахтопол до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Ахтопол до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Ахтопол до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Ахтопол до София?

Цените ще варират, когато пътувате от Ахтопол до София. Средно обаче ще платите около 47,49 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 36,92 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ахтопол до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Ахтопол до София ще ви струва средно 47,49 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Ахтопол до София с автобус?

Пътуването между Ахтопол и София с автобус е приблизително 385,99 km. Ще ви отнеме около 8 ч 9 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Ахтопол и София с автобус обикновено отнема 8 ч 9 мин, за да се измине разстояние от 385,99 km. Най-краткото пътуване от Ахтопол до София ще ви отнеме 7 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Ахтопол до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Ахтопол до София, който обикновено тръгва в 06:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 20:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Ахтопол в 06:00 ч., а последният - в 20:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Ахтопол до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Ахтопол до София?

Можете да тръгнете от Ахтопол на спирки като Ahtopol, Bus and Coach Station (Ахтопол, Автогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в София на следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Ахтопол и София. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Ахтопол до София се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Ахтопол до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Ахтопол до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 6 директни връзки от Ахтопол до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ахтопол до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Ахтопол до София

Евтини билети за автобус от Ахтопол до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ахтопол до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ахтопол до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ахтопол до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Ахтопол до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 37,00 лв. до 52,91 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 30% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Ахтопол до София

Най-евтините автобусни билети Ахтопол - София могат да бъдат намерени само за 34,93 лв., ако имате късмет, или средно за 38,61 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 41,48 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Ахтопол до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ахтопол до София от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Ахтопол до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
27.02kg
Автобус
28.95kg
Полет
77.2kg
Кола
61.76kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Ахтопол до София?
Билет автобус от Ахтопол до София е 47,49 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 36,92 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ахтопол до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ахтопол до София е 36,92 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ахтопол и София от автобус?
Ахтопол до София е 385,99 km.
Колко време трае автобус между Ахтопол и София?
Ахтопол до София е средно 8 ч 9 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Ахтопол до София?
Ахтопол до София има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Ахтопол до София?
Най-ранният автобус от Ахтопол до София тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Ахтопол до София?
Последният автобус от Ахтопол до София тръгва на 20:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ахтопол до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 36,92 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Ахтопол до София?
Има средно 6 от Ахтопол до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ахтопол до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Ахтопол и София е 7 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Ахтопол към София?
Да, има директен автобус между Ахтопол и София.
Какви са емисиите на CO2 за Ахтопол до София от автобус?
Пътуването на автобус от Ахтопол до София създава 28.95kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ахтопол

Популярни маршрути

Международни маршрути от Ахтопол и близките райони

Други дестинации от Ахтопол

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути