Автобус Амстердам - Карлови Вари цени от 97,27 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Амстердам до Карлови Вари с автобус

Пътуването от Амстердам до Карлови Вари от автобус е 604,05 km и отнема 18 ч 26 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 14:00 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от Амстердам до Карлови Вари от автобус само за 97,27 лв. или за 150,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 97,27 лв..

Най-ниската цена97,27 лв.
Продължителност на пътуването18 ч 26 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена97,27 лв.
Най-висока цена150,87 лв.
Първо заминаване14:00 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние604,05 km
ЗаминаванеАмстердам
ПристиганеКарлови Вари
ПревозвачиRegioJet, FlixBus

Автобус Билети от Амстердам до Карлови Вари

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Амстердам до Карлови Вари с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Амстердам до Карлови Вари. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват автобусните билети от Амстердам до Карлови Вари?

Цените на автобусните билети от Амстердам до Карлови Вари варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Амстердам до Карлови Вари ще струват 97,27 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 129,31 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Амстердам до Карлови Вари. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Амстердам до Карлови Вари, можете да очаквате да платите средно около 129,31 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Амстердам до Карлови Варис автобус?

При разстояние от 604,05 km между Амстердам и Карлови Вари, обикновено отнема 18 ч 26 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 18 ч 26 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Амстердам до Карлови Вари обхваща разстояние от 604,05 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 18 ч 26 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 16 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Амстердам до Карлови Вари по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Амстердам до Карлови Вари?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Амстердам до Карлови Вари, който обикновено тръгва в 14:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Амстердам до Карлови Вари, който обикновено тръгва в 14:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Амстердам до Карлови Вари?

Ще можете да напуснете Амстердам, като използвате спирки като Duivendrecht Station,Amsterdam, Amstel,Amsterdam Rai,Diemen, Treinstation,Amsterdam, Leidseplein,Amsterdam, Station Holendrecht,Amsterdam Dam,Amsterdam - Bijlmer Arena,Amsterdam, Centraal Station,Amsterdam Muiderpoort,Amsterdam, W Hotel,Amsterdam - Sloterdijk,SCHIPHOL AIRPORT,Amsterdam Zuid Wtc,Amsterdam Science Park,Amsterdam, Rijksmuseum. Те ви свързват със спирки, включително Karlovy Vary nádraží,Karlovy Vary-Dvory nádraží,Karlovy Vary (Tržnice) в Карлови Вари. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Амстердам, или в Карлови Вари, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Амстердам до Карлови Вари се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Амстердам до Карлови Вари, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 18 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Амстердам до Карлови Вари, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Амстердам до Карлови Вари всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 18 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Амстердам до Карлови Вари. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Амстердам до Карлови Вари

Евтини билети за автобус от Амстердам до Карлови Вари
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Амстердам до Карлови Вари.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Амстердам до Карлови Вари, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Амстердам до Карлови Вари.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Амстердам до Карлови Вари

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Амстердам до Карлови Вари

Най-евтините автобусни билети Амстердам - Карлови Вари могат да бъдат намерени само за 64,75 лв., ако имате късмет, или средно за 96,51 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 125,82 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карлови Вари с автобус

Когато пътувате до Карлови Вари с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

RegioJet е частна железопътна компания, която оперира в няколко европейски страни, включително Чехия, Словакия, Полша и Австрия. Компанията е основана през 2009 г. и започва да работи в Чехия през 2011 г. RegioJet предлага различни видове влакови услуги, включително влакове на дълги разстояния, регионални влакове и автобуси.

Типове билети и съоръжения от Амстердам до Карлови Вари

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от RegioJet при пътуване от Амстердам до Карлови Вари.

Standard

Стандартният билет предлага баланс между достъпност и комфорт. Пътниците могат да очакват плюшени места за сядане и безплатен Wi-Fi, което го прави чудесен избор за пътуващите с ограничен бюджет.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Low cost

Low cost е най-достъпната опция за тези, които искат да пътуват без никакви допълнителни удобства. Пътниците обаче все още могат да се насладят на безплатен Wi-Fi и спокойно пътуване.
wifi WiFi
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Relax

Пътниците, които искат да пътуват луксозно, могат да изберат билет Relax, който предлага просторни кожени седалки и релаксираща атмосфера. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отпуснат по време на пътуването си.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес билетът гарантира поверителност и комфорт, с приоритетно обслужване и услужлив персонал на борда. Това е идеален избор за тези, които искат безпроблемно пътуване без стрес.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Пътниците в бизнес класа могат да се възползват от тихо купе за спокойно пътуване.
wifi WiFi open icon close icon
Поддържайте връзка с безплатния WiFi на борда. Използвайте приложението Regiojet или екраните в по-новите влакове за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка е оборудвана със собствен електрически контакт.
luggage Багаж open icon close icon
Чувствайте се свободни да вземете със себе си багаж, който е лесен за товарене. Ако чантите ви не се побират под или над седалката ви, не се притеснявайте! Екипът е тук, за да ви помогне да намерите място, което няма да пречи на другите. Само предупреждение, моля, уверете се, че никой от вашите артикули не е опасен за безопасността на всички.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
На борда е достъпно разнообразно меню от напитки и закуски чрез приложението Regiojet. Всички пътници получават безплатна бутилка вода, докато тези в Relax или Business Class получават безплатно италианско кафе или ментов чай.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете Regiojet имат определени места за ползватели на инвалидни колички.
air_con Климатик open icon close icon
Всички автобуси са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
RegioJet позволява превоз на велосипеди, малки скутери и детски колички във влаковете си с предварителна резервация и ограничения. Велосипедите и малките тротинетки трябва да се поставят на стелажи или в запазени отделения, докато детските колички, които не могат да се сгъват, могат да бъдат транспортирани в началото или края на влаковата композиция или на специално запазени места. Екипажът обаче може да откаже транспортиране поради съображения за безопасност или пространство.
Услуги на борда RegioJet and FlixBus от Амстердам до Карлови Вари
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Амстердам до Карлови Вари от bus.
съоръжения RegioJet FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check cross

Амстердам до Карлови Вари Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
42.28kg
Автобус
45.3kg
Полет
120.81kg
Кола
96.65kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Амстердам до Карлови Вари?
Билет автобус от Амстердам до Карлови Вари е 129,31 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 97,27 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Амстердам до Карлови Вари?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Амстердам до Карлови Вари е 97,27 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Амстердам и Карлови Вари от автобус?
Амстердам до Карлови Вари е 604,05 km.
Колко време трае автобус между Амстердам и Карлови Вари?
Амстердам до Карлови Вари е средно 18 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 16 ч 0 мин.
Какви компании работят от Амстердам до Карлови Вари?
Амстердам до Карлови Вари се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail RegioJet and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Амстердам до Карлови Вари?
Амстердам до Карлови Вари има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Амстердам до Карлови Вари?
Най-ранният автобус от Амстердам до Карлови Вари тръгва на 14:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Амстердам до Карлови Вари?
Последният автобус от Амстердам до Карлови Вари тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Амстердам до Карлови Вари?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 97,27 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Амстердам до Карлови Вари от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Амстердам и Карлови Вари е 16 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Амстердам към Карлови Вари?
Да, има директен автобус между Амстердам и Карлови Вари.
Какви са емисиите на CO2 за Амстердам до Карлови Вари от автобус?
Пътуването на автобус от Амстердам до Карлови Вари създава 45.3kg CO2 емисии.

Отидете локално от Амстердам

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Амстердам

Международни маршрути от Амстердам и близките райони

Други дестинации от Амстердам

Основни маршрути до Карлови Вари

Други популярни маршрути