Автобус Бургас - Мадрид цени от 238,53 лв.

Започва от
238,53 лв.

Бургас до Мадрид с автобус

Пътуването от Бургас до Мадрид от автобус е 2596,02 km и отнема 57 ч 25 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 02:00 ч. и последното на 02:00 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Мадрид от автобус само за 238,53 лв. или за 516,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 238,53 лв..

Най-ниската цена238,53 лв.
Продължителност на пътуването57 ч 25 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена238,53 лв.
Най-висока цена516,64 лв.
Първо заминаване02:00 ч.
Последно заминаване02:00 ч.
Разстояние2596,02 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеМадрид
ПревозвачиSNCF, BlaBlaCar BusОще

Автобус Билети от Burgas до Madrid

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Бургас до Мадрид

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Бургас до Мадрид. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Бургас до Мадрид с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Мадрид. Средно обаче ще платите около 411,24 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 238,53 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Мадрид. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Бургас до Мадрид варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 411,24 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Бургас до Мадрид с автобус?

Средното време за пътуване е 57 ч 25 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 2596,02 km от Бургас до Мадрид. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Мадрид да отнеме повече от 57 ч 25 мин. Разстоянието между Бургас и Мадрид е около 2596,02 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 57 ч 25 мин. Обаче най-бързите маршрути между Бургас и Мадрид продължават 55 ч 45 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Бургас до Мадрид?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Мадрид. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Мадрид, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Мадрид?

Маршрутът от Бургас до Мадрид се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Бургас са средно 3 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Бургас до Мадрид, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 3 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Мадрид. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Madrid

Евтини билети за автобус от Бургас до Мадрид
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Мадрид.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Мадрид, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Мадрид.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Madrid

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мадрид с автобус

Когато пътувате до Мадрид с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Alsa, основана през 1923 г., е известна испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Компанията се разрасна до една от най-големите автобусни компании в Европа. Alsa предлага широка гама от услуги, включително редовни и експресни маршрути, луксозни автобуси и спални автобуси. Alsa, посветена на устойчивостта, намалява своя въглероден отпечатък чрез използване на алтернативни горива и енергийно ефективни технологии.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

Société Nationale des Chemins de fer Français или SNCF е името на Френската национална железопътна компания. Разгледайте красотата на Франция с железопътния транспорт на SNCF и изберете между три основни влака на SNCF - TGV inOui, TER и INTERCITÉS - за пътуване по национални, регионални и местни маршрути, включително високоскоростни влакове, заминаващи от гарите в Париж. Освен това SNCF има за цел да направи революция в устойчивото пътуване, като стане първият в света неутрален по отношение на въглерода оператор, предлагащ тази екологична услуга без допълнителни разходи за пътниците.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда SNCF, BlaBlaCar Bus and Alsa от Бургас до Мадрид
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Мадрид от bus.
съоръжения SNCF BlaBlaCar Bus Alsa Union Ivkoni FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross cross cross cross
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check cross check check
luggage Багаж check check check check check
accessibility Достъпност check cross cross cross cross
food_and_drink Храни и напитки check cross cross cross check
air_con Климатик check check cross check check
bicycle Велосипед check cross check cross cross
sleeper_couchette спално място check cross cross cross cross

Бургас до Мадрид Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
181.72kg
Автобус
194.7kg
Полет
519.2kg
Кола
415.36kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бургас до Мадрид?
Билет автобус от Бургас до Мадрид е 411,24 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 238,53 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Мадрид?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Мадрид е 238,53 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Мадрид от автобус?
Бургас до Мадрид е 2596,02 km.
Колко време трае автобус между Бургас и Мадрид?
Бургас до Мадрид е средно 57 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 55 ч 45 мин.
Какви компании работят от Бургас до Мадрид?
Бургас до Мадрид се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail SNCF, BlaBlaCar Bus, Alsa, Union Ivkoni and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бургас до Мадрид?
Бургас до Мадрид има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бургас до Мадрид?
Най-ранният автобус от Бургас до Мадрид тръгва на 02:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бургас до Мадрид?
Последният автобус от Бургас до Мадрид тръгва на 02:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Мадрид?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 238,53 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бургас до Мадрид?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бургас, за да отидете до Мадрид. Можете да преминете от Burgas Avtogara Zapad (Бургас, Автогара Запад), Burgas Bus Station South and Burgas и можете да стигнете до Madrid Barajas Airport, Madrid Avenida de America Bus Station, Madrid Méndez Alvaro, Madrid Aeropuerto T4, Madrid Puerta del Sol, Madrid Atocha and Madrid Chamartín.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Мадрид от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бургас и Мадрид е 55 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от Бургас към Мадрид?
Да, има директен автобус между Бургас и Мадрид.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Мадрид от автобус?
Пътуването на автобус от Бургас до Мадрид създава 194.7kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Международни маршрути от Бургас и близките райони

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Мадрид

Свързани маршрути

Други популярни маршрути