Автобус Люксембург - Шарлероа цени от 37,98 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Люксембург до Шарлероа с автобус

Пътуването от Люксембург до Шарлероа от автобус е 149,87 km и отнема 3 ч 20 мин. Има 33 връзки на ден, с първото заминаване на 01:30 ч. и последното на 20:00 ч.. Възможно е да пътувате от Люксембург до Шарлероа от автобус само за 37,98 лв. или за 48,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 37,98 лв..

Най-ниската цена37,98 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 20 мин
Връзка на ден33
Най-ниската цена37,98 лв.
Най-висока цена48,82 лв.
Първо заминаване01:30 ч.
Последно заминаване20:00 ч.
Разстояние149,87 km
ЗаминаванеЛюксембург
ПристиганеШарлероа
ПревозвачиFlixBus, Flibco

Автобус Билети от Люксембург до Шарлероа

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Люксембург до Шарлероа с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Люксембург до Шарлероа? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Люксембург до Шарлероа, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Люксембург до Шарлероа?

Билет за автобус от Люксембург до Шарлероа ще ви струва средно 44,20 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 37,98 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Люксембург до Шарлероа. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Люксембург до Шарлероа. Средно обаче ще платите около 44,20 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Люксембург до Шарлероа с автобус?

Разстоянието между Люксембург и Шарлероа е приблизително 149,87 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 20 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Люксембург и Шарлероа е около 149,87 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 3 ч 20 мин. Обаче най-бързите маршрути между Люксембург и Шарлероа продължават 2 ч 35 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Люксембург до Шарлероа с автобус?

Можете да тръгнете от Люксембург на спирки като Luxembourg - P+R Bouillon,LUXEMBOURG,Luxembourg Airport, LUX,Dommeldange. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Шарлероа на следните спирки: Charleroi Sud,Marchienne Zone,Marchienne au Pont,Roux. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Люксембург и Шарлероа. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Люксембург до Шарлероа има всеки ден?

Средно има 33 заминаващи ежедневно от Люксембург до Шарлероа. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 27 заминаващи от Люксембург, които пътуват директно до Шарлероа. Има 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Люксембург до Шарлероа. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Люксембург до Шарлероа

Евтини билети за автобус от Люксембург до Шарлероа
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Люксембург до Шарлероа.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Люксембург до Шарлероа, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Люксембург до Шарлероа.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Люксембург до Шарлероа

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 14,75 лв. до 40,43 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 64% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Люксембург до Шарлероа

Най-евтините автобусни билети Люксембург - Шарлероа могат да бъдат намерени само за 30,88 лв., ако имате късмет, или средно за 35,91 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 48,98 лв..

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and Flibco от Люксембург до Шарлероа
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Люксембург до Шарлероа от bus.
съоръжения FlixBus Flibco
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check

Люксембург до Шарлероа Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
10.49kg
Автобус
11.24kg
Полет
29.97kg
Кола
23.98kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Люксембург до Шарлероа?
Билет автобус от Люксембург до Шарлероа е 44,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 37,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Люксембург до Шарлероа?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Люксембург до Шарлероа е 37,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Люксембург и Шарлероа от автобус?
Люксембург до Шарлероа е 149,87 km.
Колко време трае автобус между Люксембург и Шарлероа?
Люксембург до Шарлероа е средно 3 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 35 мин.
Какви компании работят от Люксембург до Шарлероа?
Люксембург до Шарлероа се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixBus and Flibco предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Люксембург до Шарлероа?
Люксембург до Шарлероа има средно 33 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Люксембург до Шарлероа?
Най-ранният автобус от Люксембург до Шарлероа тръгва на 01:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Люксембург до Шарлероа?
Последният автобус от Люксембург до Шарлероа тръгва на 20:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Люксембург до Шарлероа?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 37,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Люксембург до Шарлероа?
Има средно 27 от Люксембург до Шарлероа.
Кое е най-бързото време за пътуване между Люксембург до Шарлероа от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Люксембург и Шарлероа е 2 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Люксембург към Шарлероа?
Да, има директен автобус между Люксембург и Шарлероа.
Какви са емисиите на CO2 за Люксембург до Шарлероа от автобус?
Пътуването на автобус от Люксембург до Шарлероа създава 11.24kg CO2 емисии.

Отидете локално от Люксембург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Люксембург

Международни маршрути от Люксембург и близките райони

Основни маршрути до Шарлероа

Свързани маршрути

Други популярни маршрути