Автобус Арад - София цени от 23,38 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Арад до София с автобус

Пътуването от Арад до София от автобус е 419,52 km и отнема 13 ч 5 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 ч. и последното на 11:00 ч.. Възможно е да пътувате от Арад до София от автобус само за 23,38 лв. или за 23,40 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,38 лв..

Най-ниската цена23,38 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 5 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена23,38 лв.
Най-висока цена23,40 лв.
Първо заминаване11:00 ч.
Последно заминаване11:00 ч.
Разстояние419,52 km
ЗаминаванеАрад
ПристиганеСофия
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Арад до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Арад до София

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Арад до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Арад до София с автобус?

Цените на автобусните билети от Арад до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Арад до София ще струват 23,38 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 23,40 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Арад до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Арад до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 23,40 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Арад до София с автобус?

Разстоянието между Арад и София е приблизително 419,52 km. Като цяло ще ви отнеме около 13 ч 5 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Арад до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Арад и София ще завършат пътуването през 13 ч 5 мин. Средно ще ви отнеме около 13 ч 5 мин, за да пътувате 419,52 km между Арад и София.

В колко часа са заминаващите от Арад до София?

Първият заминаващ за деня от Арад до София тръгва в 11:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 11:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Арад и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Арад до София, който обикновено тръгва в 11:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 11:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Арад до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Арад от следните спирки: Arad South Gas Station OMV,Arad station,Arad (Autogara CTP),Arad - South. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Арад за София?

Маршрутът от Арад до София се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Арад са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Арад до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Арад до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Арад до София

Евтини билети за автобус от Арад до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Арад до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Арад до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Арад до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Арад до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Арад до София

Най-евтините автобусни билети Арад - София могат да бъдат намерени само за 41,09 лв., ако имате късмет, или средно за 72,45 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 98,39 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Арад до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Арад до София от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Арад до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
29.37kg
Автобус
31.46kg
Полет
83.9kg
Кола
67.12kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Арад до София?
Билет автобус от Арад до София е 23,40 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,38 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Арад до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Арад до София е 23,38 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Арад и София от автобус?
Арад до София е 419,52 km.
Колко време трае автобус между Арад и София?
Арад до София е средно 13 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 5 мин.
Колко автобус на ден преминават от Арад до София?
Арад до София има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Арад до София?
Най-ранният автобус от Арад до София тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Арад до София?
Последният автобус от Арад до София тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Арад до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 23,38 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Арад до София?
Има средно 1 от Арад до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Арад до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Арад и София е 13 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от Арад към София?
Да, има директен автобус между Арад и София.
Какви са емисиите на CO2 за Арад до София от автобус?
Пътуването на автобус от Арад до София създава 31.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Арад

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Арад

Международни маршрути от Арад и близките райони

Други дестинации от Арад

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути