Автобус Перпинян - София цени от 303,21 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре 404,30 лв.
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Перпинян до София с автобус

Пътуването от Перпинян до София от автобус е 1667,25 km и отнема 45 ч 46 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:40 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Перпинян до София от автобус само за 303,21 лв. или за 516,09 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 303,21 лв..

Най-ниската цена303,21 лв.
Продължителност на пътуването45 ч 46 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена303,21 лв.
Най-висока цена516,09 лв.
Първо заминаване00:40 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние1667,25 km
ЗаминаванеПерпинян
ПристиганеСофия
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Перпинян до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Перпинян до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Перпинян до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Перпинян до София?

Най-евтините автобусни билети от Перпинян до София струват 303,21 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 392,42 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Перпинян до София.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перпинян до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Перпинян до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 392,42 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Перпинян до София с автобус?

Средното време за пътуване е 45 ч 46 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1667,25 km от Перпинян до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Перпинян до София да отнеме повече от 45 ч 46 мин. Пътуването от Перпинян до София обхваща разстояние от 1667,25 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 45 ч 46 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 45 ч 10 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Перпинян до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Перпинян до София?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Перпинян и София. Можете да започнете пътуването си в Перпинян на спирки като PERPIGNAN,Perpignan–Rivesaltes. Те се свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Перпинян до София.

Колко ежедневни пътувания има от Перпинян до София?

Ако искате да стигнете от Перпинян до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Перпинян и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перпинян до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Перпинян до София

Евтини билети за автобус от Перпинян до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перпинян до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перпинян до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перпинян до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Перпинян до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Перпинян до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перпинян до София от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Перпинян до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
116.71kg
Автобус
125.04kg
Полет
333.45kg
Кола
266.76kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Перпинян до София?
Билет автобус от Перпинян до София е 392,42 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 303,21 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Перпинян до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Перпинян до София е 303,21 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Перпинян и София от автобус?
Перпинян до София е 1667,25 km.
Колко време трае автобус между Перпинян и София?
Перпинян до София е средно 45 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 45 ч 10 мин.
Колко автобус на ден преминават от Перпинян до София?
Перпинян до София има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Перпинян до София?
Най-ранният автобус от Перпинян до София тръгва на 00:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Перпинян до София?
Последният автобус от Перпинян до София тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Перпинян до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 303,21 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перпинян до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Перпинян и София е 45 ч 10 мин.
Има ли директен автобус от Перпинян към София?
Да, има директен автобус между Перпинян и София.
Какви са емисиите на CO2 за Перпинян до София от автобус?
Пътуването на автобус от Перпинян до София създава 125.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перпинян

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перпинян

Международни маршрути от Перпинян и близките райони

Други дестинации от Перпинян

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути