Автобус Виена - Лимбург на Лан цени от 70,43 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Виена до Лимбург на Лан с автобус

Пътуването от Виена до Лимбург на Лан от автобус е 650,4 km и отнема 15 ч 41 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 00:10 ч. и последното на 22:20 ч.. Възможно е да пътувате от Виена до Лимбург на Лан от автобус само за 70,43 лв. или за 179,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 70,43 лв..

Най-ниската цена70,43 лв.
Продължителност на пътуването15 ч 41 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена70,43 лв.
Най-висока цена179,99 лв.
Първо заминаване00:10 ч.
Последно заминаване22:20 ч.
Разстояние650,4 km
ЗаминаванеВиена
ПристиганеЛимбург на Лан
ПревозвачиFlixBus

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Виена до Лимбург на Лан

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Виена до Лимбург на Лан. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Виена до Лимбург на Лан с автобус?

Билет за автобус от Виена до Лимбург на Лан ще ви струва средно 90,23 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 70,43 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Виена до Лимбург на Лан. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Виена до Лимбург на Лан. Средно обаче ще платите около 90,23 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема пътуването от Виена до Лимбург на Лан с автобус?

Пътуването от Виена до Лимбург на Лан с автобус обикновено отнема 15 ч 41 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 650,4 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 15 ч 41 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Виена и Лимбург на Лан с автобус обикновено отнема 15 ч 41 мин, за да се измине разстояние от 650,4 km. Най-краткото пътуване от Виена до Лимбург на Лан ще ви отнеме 12 ч 25 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Лимбург на Лан е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Виена до Лимбург на Лан?

Ще можете да напуснете Виена, като използвате спирки като Wien Praterstern (U2),Wien Quartier Belvedere,Wien - Matzleinsdorfer Platz,Wien, Hauptbahnhof,Wien Meidling (wlb),Vienna Erdberg (VIB),Wien Westbahnhof (U3),Wien Mitte,Wien, Hütteldorf. Те ви свързват със спирки, включително Gartenstraße, Limburg a.d. Lahn,Limburg an Der Lahn Eschhofen,Limburg Sued в Лимбург на Лан. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Виена, или в Лимбург на Лан, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Виена за Лимбург на Лан?

Средно има 3 заминаващи ежедневно от Виена до Лимбург на Лан. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Виена, които пътуват директно до Лимбург на Лан. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Виена до Лимбург на Лан. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Виена до Лимбург на Лан
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Виена до Лимбург на Лан.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Виена до Лимбург на Лан, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Виена до Лимбург на Лан.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Виена до Лимбург на Лан

Най-евтините автобусни билети Виена - Лимбург на Лан могат да бъдат намерени само за 42,25 лв., ако имате късмет, или средно за 58,58 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 72,17 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лимбург на Лан с автобус

Когато пътувате до Лимбург на Лан с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Виена до Лимбург на Лан
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Виена до Лимбург на Лан от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Виена до Лимбург на Лан Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
45.53kg
Автобус
48.78kg
Полет
130.08kg
Кола
104.06kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Виена до Лимбург на Лан?
Билет автобус от Виена до Лимбург на Лан е 90,23 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 70,43 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Виена до Лимбург на Лан?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Виена до Лимбург на Лан е 70,43 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Виена и Лимбург на Лан от автобус?
Виена до Лимбург на Лан е 650,4 km.
Колко време трае автобус между Виена и Лимбург на Лан?
Виена до Лимбург на Лан е средно 15 ч 41 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 12 ч 25 мин.
Колко автобус на ден преминават от Виена до Лимбург на Лан?
Виена до Лимбург на Лан има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Виена до Лимбург на Лан?
Най-ранният автобус от Виена до Лимбург на Лан тръгва на 00:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Виена до Лимбург на Лан?
Последният автобус от Виена до Лимбург на Лан тръгва на 22:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Виена до Лимбург на Лан?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 70,43 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Виена до Лимбург на Лан?
Има средно 1 от Виена до Лимбург на Лан.
Кое е най-бързото време за пътуване между Виена до Лимбург на Лан от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Виена и Лимбург на Лан е 12 ч 25 мин.
Има ли директен автобус от Виена към Лимбург на Лан?
Да, има директен автобус между Виена и Лимбург на Лан.
Какви са емисиите на CO2 за Виена до Лимбург на Лан от автобус?
Пътуването на автобус от Виена до Лимбург на Лан създава 48.78kg CO2 емисии.

Отидете локално от Виена

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Виена

Международни маршрути от Виена и близките райони

Други дестинации от Виена

Основни маршрути до Лимбург на Лан

Други популярни маршрути