Автобус Фрайбург - Гент цени от 76,02 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Фрайбург до Гент с автобус

Пътуването от Фрайбург до Гент от автобус е 452,51 km и отнема 15 ч 14 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 01:40 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Фрайбург до Гент от автобус само за 76,02 лв. или за 221,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 76,02 лв..

Най-ниската цена76,02 лв.
Продължителност на пътуването15 ч 14 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена76,02 лв.
Най-висока цена221,06 лв.
Първо заминаване01:40 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние452,51 km
ЗаминаванеФрайбург
ПристиганеГент
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Фрайбург до Гент

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Фрайбург до Гент с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Фрайбург до Гент. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Фрайбург до Гент?

Най-евтините автобусни билети от Фрайбург до Гент струват 76,02 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 130,60 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Фрайбург до Гент.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Фрайбург до Гент. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Фрайбург до Гент ще ви струва средно 130,60 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Фрайбург до Гент с автобус?

Пътуването между Фрайбург и Гент с автобус е приблизително 452,51 km. Ще ви отнеме около 15 ч 14 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Фрайбург и Гент е около 452,51 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 15 ч 14 мин. Обаче най-бързите маршрути между Фрайбург и Гент продължават 13 ч 30 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои са спирките по маршрута от Фрайбург до Гент?

Можете да тръгнете от Фрайбург на спирки като Freiburg Wiehre,Kunzenweg, Freiburg im Breisgau,Freiburg Breisgau Hbf. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Гент на следните спирки: Gent Dampoort,Gent - St Pieters,Merelbeke. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Фрайбург и Гент. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Фрайбург до Гент има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Фрайбург до Гент може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Фрайбург до Гент. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Фрайбург до Гент варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Фрайбург до Гент. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Фрайбург до Гент

Евтини билети за автобус от Фрайбург до Гент
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Фрайбург до Гент.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Фрайбург до Гент, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Фрайбург до Гент.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Фрайбург до Гент

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Фрайбург до Гент

Най-евтините автобусни билети Фрайбург - Гент могат да бъдат намерени само за 51,35 лв., ако имате късмет, или средно за 60,12 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 110,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гент с автобус

Когато пътувате до Гент с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Фрайбург до Гент
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Фрайбург до Гент от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Фрайбург до Гент Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
31.68kg
Автобус
33.94kg
Полет
90.5kg
Кола
72.4kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Фрайбург до Гент?
Билет автобус от Фрайбург до Гент е 130,60 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 76,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Фрайбург до Гент?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Фрайбург до Гент е 76,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Фрайбург и Гент от автобус?
Фрайбург до Гент е 452,51 km.
Колко време трае автобус между Фрайбург и Гент?
Фрайбург до Гент е средно 15 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Фрайбург до Гент?
Фрайбург до Гент има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Фрайбург до Гент?
Най-ранният автобус от Фрайбург до Гент тръгва на 01:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Фрайбург до Гент?
Последният автобус от Фрайбург до Гент тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Фрайбург до Гент?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 76,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Фрайбург до Гент от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Фрайбург и Гент е 13 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Фрайбург към Гент?
Да, има директен автобус между Фрайбург и Гент.
Какви са емисиите на CO2 за Фрайбург до Гент от автобус?
Пътуването на автобус от Фрайбург до Гент създава 33.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Фрайбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Фрайбург

Международни маршрути от Фрайбург и близките райони

Други дестинации от Фрайбург

Основни маршрути до Гент

Свързани маршрути

Други популярни маршрути