Автобус Jihlava - Аахен цени от 82,15 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Jihlava до Аахен с автобус

Пътуването от Jihlava до Аахен от автобус е 695,75 km и отнема 15 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 20:00 ч. и последното на 20:00 ч.. Възможно е да пътувате от Jihlava до Аахен от автобус само за 82,15 лв. или за 82,15 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 82,15 лв..

Най-ниската цена82,15 лв.
Продължителност на пътуването15 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена82,15 лв.
Най-висока цена82,15 лв.
Първо заминаване20:00 ч.
Последно заминаване20:00 ч.
Разстояние695,75 km
ЗаминаванеJihlava
ПристиганеАахен
ПревозвачиFlixBus

Пътуването ви от Jihlava до Аахен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Jihlava до Аахен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Jihlava до Аахен с автобус?

Когато пътувате от Jihlava до Аахен, можете да очаквате да платите средно около 82,15 лв.. Може да успеете да намерите цени до 82,15 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Jihlava до Аахен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 82,15 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Jihlava до Аахен.

Колко време ще отнеме, за да отида от Jihlava до Аахен с автобус?

При разстояние от 695,75 km между Jihlava и Аахен, обикновено отнема 15 ч 30 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 15 ч 30 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Jihlava и Аахен е около 695,75 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 15 ч 30 мин. Обаче най-бързите маршрути между Jihlava и Аахен продължават 15 ч 30 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Jihlava до Аахен?

По принцип първото отпътуване за деня от Jihlava ще бъде в 20:00 ч., а последното - в 20:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Jihlava до Аахен могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Jihlava до Аахен, който обикновено тръгва в 20:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 20:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Jihlava до Аахен с автобус?

Ще можете да напуснете Jihlava, като използвате спирки като Bus station Jihlava,Jihlava nádraží. Те ви свързват със спирки, включително Aachen Wilmersdorfer Strasse,Turmstraße, Aachen,Aachen Rothe Erde,Theater, Aachen в Аахен. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Jihlava, или в Аахен, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Jihlava до Аахен?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Jihlava до Аахен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Jihlava, които пътуват директно до Аахен. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Jihlava до Аахен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Jihlava до Аахен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Jihlava до Аахен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Jihlava до Аахен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Jihlava до Аахен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Jihlava до Аахен

Най-евтините автобусни билети Jihlava - Аахен могат да бъдат намерени само за 35,52 лв., ако имате късмет, или средно за 54,14 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 65,32 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Аахен с автобус

Когато пътувате до Аахен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Jihlava до Аахен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Jihlava до Аахен от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Jihlava до Аахен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
48.7kg
Автобус
52.18kg
Полет
139.15kg
Кола
111.32kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Jihlava до Аахен?
Билет автобус от Jihlava до Аахен е 82,15 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 82,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Jihlava до Аахен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Jihlava до Аахен е 82,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Jihlava и Аахен от автобус?
Jihlava до Аахен е 695,75 km.
Колко време трае автобус между Jihlava и Аахен?
Jihlava до Аахен е средно 15 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 15 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от Jihlava до Аахен?
Jihlava до Аахен има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Jihlava до Аахен?
Най-ранният автобус от Jihlava до Аахен тръгва на 20:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Jihlava до Аахен?
Последният автобус от Jihlava до Аахен тръгва на 20:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Jihlava до Аахен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 82,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Jihlava до Аахен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Jihlava и Аахен е 15 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Jihlava към Аахен?
Да, има директен автобус между Jihlava и Аахен.
Какви са емисиите на CO2 за Jihlava до Аахен от автобус?
Пътуването на автобус от Jihlava до Аахен създава 52.18kg CO2 емисии.

Отидете локално от Jihlava

Популярни маршрути

Международни маршрути от Jihlava и близките райони

Други дестинации от Jihlava

Основни маршрути до Аахен

Други популярни маршрути