Намерете влак от Шумен до Лом

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Лом

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,46лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 27 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 08:58
Последно отпътуване: 23:38
Разстояние 303km

Сравнете най-добрите цени за влак от Шумен до Лом

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Шумен до Лом с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Шумен и Лом.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Лом?

Билетите за влак от Шумен до Лом струват средно 11,35 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 10,50 лв..

Влакове от Шумен до Лом


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Шумен и Лом?

Влаковете до Лом заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ЛОМ.

Колко връзки дневно има до Лом от Шумен с влак?

Ако трябва да пътувате до Лом от Шумен, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Лом и колко време е пътуването?

Първият влак до Лом тръгва в 08:06, докато последният в 23:06. Пътуването продължава средно 7 hours and 36 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Лом за 6 hours and 50 minutes.