Намерете влак от Стара Загора до Разград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Разград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,62лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 54 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 01:30
Последно отпътуване: 16:47
Разстояние 142km

Най-добрите оферти за вашия влак от Стара Загора до Разград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Разград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Разград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Разград?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Загора - Разград.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Разград?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Разград е 9,18 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Разград могат да бъдат около 7,75 лв..

Влакове от Стара Загора до Разград


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между Стара Загора и Разград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Разград и къде ще пристигнете?

Влаковете до Разград заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на РАЗГРАД.

Пътуване с влак до Разград от Стара Загора: колко връзки дневно има?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Разград с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Разград с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Разград тръгва в 01:09, докато последният в 16:09. Пътуването продължава средно 8 hours and 54 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Разград за 6 hours and 37 minutes.