Намерете влак от Разград до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,06лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 10 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 07:15
Последно отпътуване: 22:13
Разстояние 142km

Най-добрите оферти за вашия влак от Разград до Стара Загора на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Разград до Стара Загора. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Разград до Стара Загора с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Разград - Стара Загора.

Колко струват билетите за влак от Разград до Стара Загора?

Средната цена на билети за влак от Разград до Стара Загора е 11,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Разград до Стара Загора могат да бъдат около 8,00 лв..

Влакове от Разград до Стара Загора


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Стара Загора и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Стара Загора на РАЗГРАД, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от Разград до Стара Загора всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Разград, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Разград до Стара Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 10 hours and 24 minutes да стигнете до Стара Загора с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 21 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:10, докато последният тръгва от Разград в 22:10.