Влак Стара Загора - Кръстец цени от 1,96 лв.

Започва от
1,96 лв.

Стара Загора до Кръстец с влак

Пътуването от Стара Загора до Кръстец от влак е 37,68 km и отнема 1 ч 30 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 09:19 ч. и последното на 22:15 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Кръстец от влак само за 1,96 лв. или за 2,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,96 лв..

Най-ниската цена1,96 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 30 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена1,96 лв.
Най-висока цена2,50 лв.
Първо заминаване09:19 ч.
Последно заминаване22:15 ч.
Разстояние37,68 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеКръстец
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Стара Загора до Кръстец

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Стара Загора до Кръстец. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Стара Загора до Кръстец?

Средно билетът за влак от Стара Загора до Кръстец ще ви струва 2,19 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 1,96 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Кръстец. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 2,19 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Кръстец.

Колко дълго е пътуването от Стара Загора до Кръстец с влак?

Пътуването между Стара Загора и Кръстец с влак е приблизително 37,68 km. Ще ви отнеме около 1 ч 30 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Стара Загора и Кръстец е около 37,68 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 30 мин. Обаче най-бързите маршрути между Стара Загора и Кръстец продължават 1 ч 19 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Стара Загора до Кръстец?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Стара Загора до Кръстец, който тръгва в 09:19 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Стара Загора до Кръстец, който обикновено тръгва в 09:19 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:15 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Кръстец?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Стара Загора от следните спирки: . Пристигайки в Кръстец, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кръстец.

Колко пътувания от Стара Загора до Кръстец има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Стара Загора до Кръстец, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Стара Загора до Кръстец, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Стара Загора до Кръстец всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Кръстец. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Кръстец
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Кръстец.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Кръстец, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Кръстец.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Кръстец

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Кръстец могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кръстец с влак

Когато пътувате до Кръстец с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Кръстец
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Кръстец от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Кръстец Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.64kg
Автобус
2.83kg
Полет
7.54kg
Кола
6.03kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Кръстец с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Кръстец са 2.64kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Кръстец? Като вземете влака между Стара Загора и Кръстец, ще спестите 4.9kg CO2 емисии спрямо полет, 0.19kg спрямо автобус и 3.39kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Кръстец?
Билет влак от Стара Загора до Кръстец е 2,19 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Кръстец?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Кръстец е 1,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Кръстец от влак?
Стара Загора до Кръстец е 37,68 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Кръстец?
Стара Загора до Кръстец е средно 1 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 19 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Кръстец?
Стара Загора до Кръстец има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Кръстец?
Най-ранният влак от Стара Загора до Кръстец тръгва на 09:19 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Кръстец?
Последният влак от Стара Загора до Кръстец тръгва на 22:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Кръстец?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Кръстец?
Има средно 2 от Стара Загора до Кръстец.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Кръстец от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Кръстец е 1 ч 19 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Кръстец?
Да, има директен влак между Стара Загора и Кръстец.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Кръстец от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Кръстец създава 2.64kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Кръстец

Свързани маршрути

Други популярни маршрути