Влак Горна Оряховица - Казанлък цени от 3,70 лв.

Започва от
3,70 лв.

Горна Оряховица до Казанлък с влак

Пътуването от Горна Оряховица до Казанлък от влак е 61,99 km и отнема 2 ч 50 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 07:30 ч. и последното на 20:30 ч.. Възможно е да пътувате от Горна Оряховица до Казанлък от влак само за 3,70 лв. или за 3,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,70 лв..

Най-ниската цена3,70 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 50 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена3,70 лв.
Най-висока цена3,85 лв.
Първо заминаване07:30 ч.
Последно заминаване20:30 ч.
Разстояние61,99 km
ЗаминаванеГорна Оряховица
ПристиганеКазанлък
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Горна Оряховица до Казанлък

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Горна Оряховица до Казанлък. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Горна Оряховица до Казанлък?

Цените на билетите за влак от Горна Оряховица до Казанлък варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Казанлък ще струват 3,70 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 3,78 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Горна Оряховица до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Горна Оряховица до Казанлък варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 3,78 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Горна Оряховица до Казанлък с влак?

При разстояние от 61,99 km между Горна Оряховица и Казанлък, обикновено отнема 2 ч 50 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 50 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Горна Оряховица и Казанлък е около 61,99 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 50 мин. Обаче най-бързите маршрути между Горна Оряховица и Казанлък продължават 2 ч 47 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Горна Оряховица до Казанлък?

Първият заминаващ за деня от Горна Оряховица до Казанлък тръгва в 07:30 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 20:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Горна Оряховица и Казанлък. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Горна Оряховица до Казанлък, който обикновено тръгва в 07:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 20:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Горна Оряховица до Казанлък с влак?

Ще можете да напуснете Горна Оряховица, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Казанлък. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Горна Оряховица, или в Казанлък, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Горна Оряховица до Казанлък има всеки ден?

Средно има 4 заминаващи ежедневно от Горна Оряховица до Казанлък. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Горна Оряховица, които пътуват директно до Казанлък. Има 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Горна Оряховица до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Горна Оряховица до Казанлък
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Казанлък.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Горна Оряховица до Казанлък, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Горна Оряховица до Казанлък.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Горна Оряховица до Казанлък

Най-евтините билети за влак Горна Оряховица - Казанлък могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казанлък с влак

Когато пътувате до Казанлък с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Горна Оряховица до Казанлък
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Горна Оряховица до Казанлък от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Горна Оряховица до Казанлък Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.34kg
Автобус
4.65kg
Полет
12.4kg
Кола
9.92kg
Какви са емисиите на CO2 за Горна Оряховица до Казанлък с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Горна Оряховица и Казанлък са 4.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Горна Оряховица и Казанлък? Като вземете влака между Горна Оряховица и Казанлък, ще спестите 8.06kg CO2 емисии спрямо полет, 0.31kg спрямо автобус и 5.58kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Горна Оряховица до Казанлък?
Билет влак от Горна Оряховица до Казанлък е 3,78 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,70 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Горна Оряховица до Казанлък?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Горна Оряховица до Казанлък е 3,70 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Горна Оряховица и Казанлък от влак?
Горна Оряховица до Казанлък е 61,99 km.
Колко време трае влак между Горна Оряховица и Казанлък?
Горна Оряховица до Казанлък е средно 2 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 47 мин.
Колко влак на ден преминават от Горна Оряховица до Казанлък?
Горна Оряховица до Казанлък има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Горна Оряховица до Казанлък?
Най-ранният влак от Горна Оряховица до Казанлък тръгва на 07:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Горна Оряховица до Казанлък?
Последният влак от Горна Оряховица до Казанлък тръгва на 20:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Горна Оряховица до Казанлък?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,70 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Горна Оряховица до Казанлък от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Горна Оряховица и Казанлък е 2 ч 47 мин.
Има ли директен влак от Горна Оряховица към Казанлък?
Да, има директен влак между Горна Оряховица и Казанлък.
Какви са емисиите на CO2 за Горна Оряховица до Казанлък от влак?
Пътуването на влак от Горна Оряховица до Казанлък създава 4.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Горна Оряховица

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Горна Оряховица

Международни маршрути от Горна Оряховица и близките райони

Други дестинации от Горна Оряховица

Основни маршрути до Казанлък

Свързани маршрути

Други популярни маршрути