Намерете влак от Горна Оряховица до Казанлък

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Казанлък

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 50 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:10
Последно отпътуване: 14:10
Разстояние 62km

Евтини билети за влак от Горна Оряховица до Казанлък на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Горна Оряховица до Казанлък. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Горна Оряховица до Казанлък с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Горна Оряховица до Казанлък, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Горна Оряховица до Казанлък?

Билетите за влак от Горна Оряховица до Казанлък струват средно 5,38 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,25 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Казанлък


Тъй като пътуването между Горна Оряховица и Казанлък е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Казанлък и къде ще пристигнете?

Влаковете до Казанлък заминават от Горна Оряховица от ГОРНА ОРЯХОВИЦА и пристигат на КАЗАНЛЪК.

Колко влакови връзки има от Горна Оряховица до Казанлък всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Казанлък от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Горна Оряховица до Казанлък с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 2 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Казанлък за 2 hours and 51 minutes. Първият влак тръгва от Горна Оряховица в 05:12, докато последният тръгва в 14:12.