Влак Rakovnik - Прага цени от 6,61 лв.

Започва от
6,61 лв.

Rakovnik до Прага с влак

Пътуването от Rakovnik до Прага от влак е 49,12 km и отнема 1 ч 44 мин. Има 35 връзки на ден, с първото заминаване на 04:40 ч. и последното на 23:36 ч.. Възможно е да пътувате от Rakovnik до Прага от влак само за 6,61 лв. или за 10,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,61 лв..

Най-ниската цена6,61 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 44 мин
Връзка на ден35
Най-ниската цена6,61 лв.
Най-висока цена10,10 лв.
Първо заминаване04:40 ч.
Последно заминаване23:36 ч.
Разстояние49,12 km
ЗаминаванеRakovnik
ПристиганеПрага
Превозвачиcdcz

Пътуване от Rakovnik до Прага с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Rakovnik до Прага? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Rakovnik до Прага?

Когато пътувате от Rakovnik до Прага, можете да очаквате да платите средно около 8,32 лв.. Може да успеете да намерите цени до 6,61 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Rakovnik до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Rakovnik до Прага, можете да очаквате да платите средно около 8,32 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Rakovnik до Прага с влак?

Разстоянието между Rakovnik и Прага е приблизително 49,12 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 44 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Rakovnik до Прага, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Rakovnik и Прага ще завършат пътуването в 0 ч 54 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 44 мин, за да пътувате 49,12 km между Rakovnik и Прага.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Rakovnik до Прага?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Rakovnik и Прага. Можете да започнете пътуването си в Rakovnik на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Прага. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Rakovnik до Прага.

Колко ежедневни пътувания има от Rakovnik до Прага?

Точният брой на пътуванията от Rakovnik до Прага може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 35 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Rakovnik до Прага. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Rakovnik до Прага варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 12 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 23 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Rakovnik до Прага. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Rakovnik до Прага
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Rakovnik до Прага.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Rakovnik до Прага, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Rakovnik до Прага.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Rakovnik до Прага

Най-евтините билети за влак Rakovnik - Прага могат да бъдат намерени само за 16,83 лв., ако имате късмет, или средно за 20,75 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,50 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Прага с влак

Когато пътувате до Прага с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Rakovnik до Прага Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.44kg
Автобус
3.68kg
Полет
9.82kg
Кола
7.86kg
Какви са емисиите на CO2 за Rakovnik до Прага с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Rakovnik и Прага са 3.44kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Rakovnik и Прага? Като вземете влака между Rakovnik и Прага, ще спестите 6.38kg CO2 емисии спрямо полет, 0.24kg спрямо автобус и 4.42kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Rakovnik до Прага?
Билет влак от Rakovnik до Прага е 8,32 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,61 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Rakovnik до Прага?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Rakovnik до Прага е 6,61 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Rakovnik и Прага от влак?
Rakovnik до Прага е 49,12 km.
Колко време трае влак между Rakovnik и Прага?
Rakovnik до Прага е средно 1 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 54 мин.
Колко влак на ден преминават от Rakovnik до Прага?
Rakovnik до Прага има средно 35 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Rakovnik до Прага?
Най-ранният влак от Rakovnik до Прага тръгва на 04:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Rakovnik до Прага?
Последният влак от Rakovnik до Прага тръгва на 23:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Rakovnik до Прага?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,61 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Rakovnik до Прага?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Rakovnik, за да отидете до Прага. Можете да преминете от Rakovnik и можете да стигнете до Praha Namesti Republiky , Praha-Vysočany nádraží, Praha ÚAN Florenc, Praha Zličín, Praha Cerny Most , Praha Libeň, Praha Nádraží Holešovice, Praha Hlavní Nádraží and Praha Letiště BUS.
Колко директни връзки преминават от Rakovnik до Прага?
Има средно 12 от Rakovnik до Прага.
Кое е най-бързото време за пътуване между Rakovnik до Прага от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Rakovnik и Прага е 0 ч 54 мин.
Има ли директен влак от Rakovnik към Прага?
Да, има директен влак между Rakovnik и Прага.
Какви са емисиите на CO2 за Rakovnik до Прага от влак?
Пътуването на влак от Rakovnik до Прага създава 3.44kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Rakovnik и близките райони

Основни маршрути до Прага

Други популярни маршрути