Влак Борово, Област Русе - Иваново, Област Русе цени от 1,06 лв.

Започва от
1,06 лв.

Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе с влак

Пътуването от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе от влак е 26,72 km и отнема 0 ч 32 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 02:42 ч. и последното на 22:59 ч.. Възможно е да пътувате от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе от влак само за 1,06 лв. или за 2,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,06 лв..

Най-ниската цена1,06 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 32 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена1,06 лв.
Най-висока цена2,05 лв.
Първо заминаване02:42 ч.
Последно заминаване22:59 ч.
Разстояние26,72 km
ЗаминаванеБорово, Област Русе
ПристиганеИваново, Област Русе
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?

Цените на билетите за влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе ще струват 1,06 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,31 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе ще ви струва 1,31 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе с влак?

При разстояние от 26,72 km между Борово, Област Русе и Иваново, Област Русе, обикновено отнема 0 ч 32 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 0 ч 32 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе обхваща разстояние от 26,72 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 32 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 29 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Борово, Област Русе от следните спирки: . Пристигайки в Иваново, Област Русе, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Иваново, Област Русе.

Колко пътувания от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 8 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе

Най-евтините билети за влак Борово, Област Русе - Иваново, Област Русе могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Иваново, Област Русе с влак

Когато пътувате до Иваново, Област Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.87kg
Автобус
2kg
Полет
5.34kg
Кола
4.28kg
Какви са емисиите на CO2 за Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Борово, Област Русе и Иваново, Област Русе са 1.87kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Борово, Област Русе и Иваново, Област Русе? Като вземете влака между Борово, Област Русе и Иваново, Област Русе, ще спестите 3.47kg CO2 емисии спрямо полет, 0.13kg спрямо автобус и 2.41kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?
Билет влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе е 1,31 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе е 1,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Борово, Област Русе и Иваново, Област Русе от влак?
Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе е 26,72 km.
Колко време трае влак между Борово, Област Русе и Иваново, Област Русе?
Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе е средно 0 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 29 мин.
Колко влак на ден преминават от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?
Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?
Най-ранният влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе тръгва на 02:42 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?
Последният влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе тръгва на 22:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе?
Има средно 8 от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Борово, Област Русе и Иваново, Област Русе е 0 ч 29 мин.
Има ли директен влак от Борово, Област Русе към Иваново, Област Русе?
Да, има директен влак между Борово, Област Русе и Иваново, Област Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе от влак?
Пътуването на влак от Борово, Област Русе до Иваново, Област Русе създава 1.87kg CO2 емисии.

Отидете локално от Борово, Област Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Борово, Област Русе

Международни маршрути от Борово, Област Русе и близките райони

Други дестинации от Борово, Област Русе

Основни маршрути до Иваново, Област Русе

Други популярни маршрути