Намерете влак от Бургас до Червен бряг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Червен бряг

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,93лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 35 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 287km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Бургас до Червен бряг

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Бургас до Червен бряг с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Бургас и Червен бряг.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Червен бряг?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Бургас до Червен бряг също само за 10,20 лв., докато средната цена е 42,30 лв..

Влакове от Бургас до Червен бряг


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Бургас и Червен бряг е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Бургас - Червен бряг?

Влаковете до Червен бряг могат да заминат от БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС и да пристигнат на ЧЕРВЕН БРЯГ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Червен бряг от Бургас с влак?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Червен бряг с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Червен бряг

Средната продължителност на пътуването е 12 hours and 7 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Червен бряг за 9 hours and 52 minutes. Първият влак тръгва от Бургас в 05:02, докато последният тръгва в 20:02.