Влак Берлин - Аахен цени от 23,42лв.

Започва от
23,42лв.
откривам

Берлин до Аахен с влак

Пътуването от Берлин до Аахен от влак е 541,2 km и отнема 4 ч. 59 мин.. Има 689 връзки на ден, с първото заминаване на 01:09 и последното на 00:59. Възможно е да пътувате от Берлин до Аахен от влак само за 23,42лв. или за 370,23лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 23,42лв..

Най-добра цена 23,42лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 59 мин.
Връзка на ден 689
Най-ниската цена 23,42лв.
Най-висока цена 370,23лв.
Първо заминаване 01:09
Последно заминаване 00:59
Разстояние 541,2 km
Заминаване Берлин
Пристигане Аахен
Превозвачи Nightjet, Eurobahn,

Влак Билети от Берлин до Аахен

  Sep 26
  Още
  23°
  Sep 27
  Още
  23°
  Sep 28
  41,48лв.
  23°
  Sep 29
  Още
  26°
  Sep 30
  Още
  21°
  Oct 01
  Още
  20°
  Oct 02
  Още
  19°
  Oct 03
  46,96лв.
  19°
  Oct 04
  Още
  14°
  Oct 05
  Още
  15°
  Oct 06
  Още
  14°
  Oct 07
  Още
  16°
  Oct 08
  23,42лв.
  16°
  Oct 09
  Още
  15°
  Oct 10
  Още
  14°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
23°

Пътуване от Берлин до Аахен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Берлин до Аахен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Берлин до Аахен?

Средно билетът за влак от Берлин до Аахен ще ви струва 134,06лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 30,49лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Берлин до Аахен

 
Sep 26
вторник
23°
Още
Още
Sep 27
сряда
23°
Още
Още
Sep 28
четвъртък
23°
41,48лв.
64,54лв.
Sep 29
петък
26°
Още
Още
Sep 30
събота
21°
Още
Още
Oct 01
неделя
20°
Още
Още
Oct 02
понеделник
19°
Още
Още
Евтини билети за от Берлин до Аахен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Берлин до Аахен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Берлин до Аахен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Берлин до Аахен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Берлин до Аахен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9лв. до 157лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 95% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Аахен с влак

Когато пътувате до Аахен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

Eurobahn е частна железопътна компания, която работи в Германия. Основана е през 1998 г. и предлага регионални и градски влакови услуги в региона Северен Рейн-Вестфалия. Eurobahn работи по няколко линии, включително S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 и RB 52. Компанията е известна със своите модерни влакове и висококачествено обслужване, включително безплатен Wi-Fi и климатик. Eurobahn се ангажира с устойчивостта и е приложила няколко мерки за намаляване на въздействието си върху околната среда, като например използване на енергийно ефективни влакове и насърчаване на обществения транспорт като алтернатива на шофирането.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Thalys е оператор на високоскоростни влакове, който предлага услуги между Франция, Белгия, Германия и Холандия. Влаковете Thalys се движат с високи скорости, достигайки скорости до 300 км/ч, което ги прави един от най-бързите и удобни начини за пътуване между градовете в региона. Влаковете разполагат с модерни удобства, включително удобни места за сядане, Wi-Fi и възможности за хранене на борда, което ги прави популярен избор както за пътуващите по работа, така и за туристите.

ÖBB Nightjet, управляван от Австрийските федерални железници (ÖBB), предлага пътуване с влак през нощта между големите европейски градове, осигурявайки удобен и комфортен начин за пътуване през нощта. Влаковете Nightjet са оборудвани със спални кабини, кушетки и седалки, предлагайки на пътниците удобен и удобен начин да пътуват на дълги разстояния, докато спят. Услугата работи в цяла Австрия и се простира до съседни страни като Германия, Швейцария, Италия и Чехия.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Типове билети и съоръжения от Берлин до Аахен

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, FlixTrain и Nightjet при пътуване от Берлин до Аахен.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Велосипед

Seated carriage

Тези билети са идеални за по-кратки пътувания през деня, включващи удобни места в климатизирани вагони.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Couchette

Тези билети предоставят по-достъпна опция за пътуване през нощта, с двуетажни легла в споделени купета, които могат да поберат до 6 пътници.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Sleeper cabin

Това са най-удобните билети за Nightjet, включващи единични, двойни или тройни отделения с легла, одеяла и възглавници за добър сън.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Със стандартния билет можете да получите бюджетно място във втора класа с предварителна резервация. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Comfort

Можете да получите място в първа класа с тарифата The Comfort. Безплатна замяна до 7 дни преди заминаването и възстановима до 7 дни преди заминаването, невъзстановима след това.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Premium

Можете да пътувате с персонализирана тарифа с пълни предимства на услугата на тарифата Premium. Насладете се на комфортно пътуване и максимална гъвкавост за извършване на промени или отмяна до последната минута.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда Nightjet, Eurobahn и FlixBus от Берлин до Аахен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Берлин до Аахен от влак.
съоръжения Nightjet Eurobahn FlixBus DB - Intercity National Express DB - Regional Express Ostdeutsche Eisenbahn DB - Regionalbahn Thalys FlixTrain EuroCity DB - InterCity Express (ICE)
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Берлин до Аахен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.3kg
Автобус
14.9kg
Полет
595.7kg
Кола
57.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Берлин до Аахен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Берлин и Аахен са 2.3kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Берлин и Аахен? Като вземете влака между Берлин и Аахен, ще спестите 593.5kg CO2 емисии спрямо полет, 12.6kg спрямо автобус и 55.2kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Берлин до Аахен?
Билет влак от Берлин до Аахен е 137,09лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 23,42лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Берлин до Аахен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Берлин до Аахен е 23,42лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Берлин и Аахен от влак?
Берлин до Аахен е 541,2 km.
Колко време трае влак между Берлин и Аахен?
Берлин до Аахен е средно 6 ч. 37 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 59 мин..
Какви компании работят от Берлин до Аахен?
Берлин до Аахен се покрива от оператор(и) 13. Можете да намерите на Virail Nightjet, Eurobahn, FlixBus, DB - Intercity, National Express, DB - Flughafen-Express (FEX), DB - Regional Express, Ostdeutsche Eisenbahn, DB - Regionalbahn, Thalys, FlixTrain, EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Берлин до Аахен?
Берлин до Аахен има средно 689 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Берлин до Аахен?
Най-ранният влак от Берлин до Аахен тръгва на 01:09. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Берлин до Аахен?
Последният влак от Берлин до Аахен тръгва на 00:59. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Берлин до Аахен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 23,42лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Берлин до Аахен?
Има 10 станция(и), от която можете да се отклоните от Берлин, за да отидете до Аахен. Можете да преминете от Berlin-spandau, Berlin Hbf, Berlin Gesundbrunnen, Berlin Südkreuz, Berlin Ostbahnhof, Kaiserdamm (u), Berlin, Berlin Alexanderplatz, Berlin Friedrichstraße, Berlin Messe Nord/icc (witzleben) and Berlin Zoologischer Garten и можете да стигнете до Aachen Hbf, Aachen West, Aachen Central Train Station (train) and Aachen-rothe Erde.
Колко директни връзки преминават от Берлин до Аахен?
Има средно 4 от Берлин до Аахен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Берлин до Аахен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Берлин и Аахен е 4 ч. 59 мин..
Има ли директен влак от Берлин към Аахен?
Да, има директен влак между Берлин и Аахен.
Какви са емисиите на CO2 за Берлин до Аахен от влак?
Пътуването на влак от Берлин до Аахен създава 2.3kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Берлин

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Берлин

Международни маршрути от Берлин и близките райони

Други дестинации от Берлин

Основни маршрути до Аахен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути