Влак Москва - Кослан цени от 74,50 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Москва до Кослан с влак

Пътуването от Москва до Кослан от влак е 1064,21 km и отнема 34 ч 29 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 13:30 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от Москва до Кослан от влак само за 74,50 лв. или за 87,59 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 74,50 лв..

Най-ниската цена74,50 лв.
Продължителност на пътуването34 ч 29 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена74,50 лв.
Най-висока цена87,59 лв.
Първо заминаване13:30 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние1064,21 km
ЗаминаванеМосква
ПристиганеКослан
ПревозвачиRZD

Бързо и лесно пътуване от Москва до Кослан с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Москва до Кослан. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Москва до Кослан?

Най-евтините билети за влак от Москва до Кослан струват 74,50 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 81,03 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Москва до Кослан.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Москва до Кослан. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Москва до Кослан варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 81,03 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Москва до Кослан с влак?

При разстояние от 1064,21 km между Москва и Кослан, обикновено отнема 34 ч 29 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 34 ч 29 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Москва и Кослан продължава около 1064,21 km и обикновено отнема приблизително 34 ч 29 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 28 ч 5 мин. Ако се опитвате да стигнете от Москва до Кослан възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Москва до Кослан?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Москва до Кослан, който обикновено тръгва в 13:30 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Москва до Кослан, който тръгва в 13:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от Москва до Кослан?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Москва и Кослан. Можете да започнете пътуването си в Москва на спирки като Metro Okruzhnaya,Metro Verknye Kotly,Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Zhukovsky International Airport,Vnukovo International Airport, VKO,Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Sheremetyevo International Airport, SVO. Те се свързват със спирки, включително в Кослан. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Москва до Кослан.

Колко пъти на ден има пътувания от Москва до Кослан?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Москва до Кослан. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Москва, които пътуват директно до Кослан. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Москва до Кослан. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Москва до Кослан
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Кослан.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Кослан, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Кослан.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Москва до Кослан

Най-евтините билети за влак Москва - Кослан могат да бъдат намерени само за 66,75 лв., ако имате късмет, или средно за 102,97 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 147,74 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кослан с влак

Когато пътувате до Кослан с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Москва до Кослан Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
74.49kg
Автобус
79.82kg
Полет
212.84kg
Кола
170.27kg
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Кослан с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Москва и Кослан са 74.49kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Москва и Кослан? Като вземете влака между Москва и Кослан, ще спестите 138.35kg CO2 емисии спрямо полет, 5.33kg спрямо автобус и 95.78kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Москва до Кослан?
Билет влак от Москва до Кослан е 81,03 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 74,50 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Кослан?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Кослан е 74,50 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Кослан от влак?
Москва до Кослан е 1064,21 km.
Колко време трае влак между Москва и Кослан?
Москва до Кослан е средно 34 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 28 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от Москва до Кослан?
Москва до Кослан има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Москва до Кослан?
Най-ранният влак от Москва до Кослан тръгва на 13:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Москва до Кослан?
Последният влак от Москва до Кослан тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Кослан?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 74,50 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Кослан от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Москва и Кослан е 28 ч 5 мин.
Има ли директен влак от Москва към Кослан?
Да, има директен влак между Москва и Кослан.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Кослан от влак?
Пътуването на влак от Москва до Кослан създава 74.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от Москва

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Други популярни маршрути