Намерете влак от Ямбол до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,70лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 27 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 02:15
Последно отпътуване: 17:40
Разстояние 97km

Най-добрите оферти за вашия влак от Ямбол до Велико Търново на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Ямбол до Велико Търново: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Велико Търново с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Ямбол до Велико Търново?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ямбол до Велико Търново за 4,70 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Велико Търново струват средно 7,68 лв..

,

Влакове от Ямбол до Велико Търново


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Ямбол и Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново могат да заминат от ЯМБОЛ и да пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велико Търново от Ямбол с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ямбол до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Ямбол до Велико Търново с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Велико Търново тръгва в 02:12, последният е насрочен за 17:12. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 32 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велико Търново за 4 hours and 25 minutes.