Намерете влак от Нова Загора до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 42 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 01:52
Последно отпътуване: 18:04
Разстояние 74km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Нова Загора до Велико Търново

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Нова Загора до Велико Търново. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Нова Загора до Велико Търново?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Нова Загора до Велико Търново, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Велико Търново?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Велико Търново също само за 4,55 лв., докато средната цена е 8,15 лв..

Влакове от Нова Загора до Велико Търново


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Нова Загора - Велико Търново?

Влаковете заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има до Велико Търново от Нова Загора с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Нова Загора до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Нова Загора до Велико Търново и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 1 minute, но най-бързите връзки ви отвеждат до Велико Търново за 4 hours and 1 minute. Първият влак тръгва от Нова Загора в 01:06, докато последният тръгва в 18:06.