Намерете влак от Сандански до Дупница

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,57лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 19 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 06:01
Последно отпътуване: 19:49
Разстояние 79km

Евтини билети за влак от Сандански до Дупница на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Сандански до Дупница?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сандански и Дупница.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сандански до Дупница?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сандански до Дупница също само за 2,60 лв., докато средната цена е 3,05 лв..

Влакове от Сандански до Дупница


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сандански до Дупница?

Влаковете до Дупница ще заминат от САНДАНСКИ и ще пристигнат на ДУПНИЦА or ДУПНИЦА - СП..

Колко връзки дневно има до Дупница от Сандански с влак?

9 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сандански до Дупница с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Дупница с влак?

Докато първият влак до Дупница тръгва в 07:11, последният е насрочен за 19:11. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 12 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Дупница за 1 hour and 27 minutes.