Намерете влак от Радомир до Перник

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Радомир до Перник с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Радомир до Перник. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Радомир да се Перник с влак

Продължителност на пътуването 17 мин.
връзки на ден 15
Първо заминаване 05:29
Последно отпътуване 21:50
разстояние 9 km
Заминаване Радомир
Пристигане Перник
Превозвачи Bdz, TrainOSE

Цена на билет Радомир - Перник всеки ден

 
Днес
Още
2 лв.
Утре
Още
2 лв.
След 2 дни
Още
2 лв.
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
15
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Радомир - Перник

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Радомир до Перник с влак?

Пътуването от Радомир до Перник обхваща разстояние от 9 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 17 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 15 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Радомир до Перник по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Радомир до Перник?

По принцип първото отпътуване за деня от Радомир ще бъде в 05:29, а последното - в 21:50. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Радомир до Перник могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от Радомир до Перник?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Радомир и Перник. Можете да започнете пътуването си в Радомир на спирки като РАДОМИР and radomir. Те се свързват със спирки, включително ПЕРНИК and pernik в Перник. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Радомир до Перник.

Колко ежедневни пътувания има от Радомир до Перник?

Точният брой на пътуванията от Радомир до Перник може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 15 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Bdz. В особено натоварени дни може да има до 15 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Радомир до Перник. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Радомир до Перник варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 15 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване