Намерете влак от Радомир до Перник

Радомир до Перник с влак

Пътуването от Радомир до Перник от влак е 8,75 km и отнема 0 ч 17 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 05:26 ч. и последното на 21:50 ч.. Възможно е да пътувате от Радомир до Перник от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 17 мин
Връзка на ден14
Първо заминаване05:26 ч.
Последно заминаване21:50 ч.
Разстояние8,75 km
ЗаминаванеРадомир
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Radomir до Pernik

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Радомир до Перник

Планирате да пътувате от Радомир до Перник? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Радомир до Перник?

Цените на билетите за влак от Радомир до Перник варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Радомир до Перник ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Радомир до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Радомир до Перник ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Радомир до Перник с влак?

Пътуването от Радомир до Перник с влак обикновено отнема 0 ч 17 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 8,75 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 17 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Радомир и Перник е около 8,75 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 0 ч 17 мин. Обаче най-бързите маршрути между Радомир и Перник продължават 0 ч 14 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Радомир до Перник?

По принцип първото отпътуване за деня от Радомир ще бъде в 05:26 ч., а последното - в 21:50 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Радомир до Перник могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Радомир до Перник, който обикновено тръгва в 05:26 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 21:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Радомир до Перник?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Радомир и Перник. Можете да започнете пътуването си в Радомир на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Перник. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Радомир до Перник.

Колко ежедневни пътувания има от Радомир до Перник?

Точният брой на пътуванията от Радомир до Перник може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 14 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Радомир до Перник. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Радомир до Перник варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 14 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Радомир до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Radomir до Pernik

Евтини билети за влак от Радомир до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Радомир до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Радомир до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Радомир до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Radomir до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Радомир до Перник

Най-евтините билети за влак Радомир - Перник могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Радомир до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Радомир до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Радомир до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.61kg
Автобус
0.66kg
Полет
1.75kg
Кола
1.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Радомир до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Радомир и Перник са 0.61kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Радомир и Перник? Като вземете влака между Радомир и Перник, ще спестите 1.14kg CO2 емисии спрямо полет, 0.05kg спрямо автобус и 0.79kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Радомир и Перник от влак?
Радомир до Перник е 8,75 km.
Колко време трае влак между Радомир и Перник?
Радомир до Перник е средно 0 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 14 мин.
Колко влак на ден преминават от Радомир до Перник?
Радомир до Перник има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Радомир до Перник?
Най-ранният влак от Радомир до Перник тръгва на 05:26 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Радомир до Перник?
Последният влак от Радомир до Перник тръгва на 21:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Радомир до Перник?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Радомир, за да отидете до Перник. Можете да преминете от Radomir E871 / Park (Радомир Е871 / Парк) и можете да стигнете до Pernik Bus Station.
Колко директни връзки преминават от Радомир до Перник?
Има средно 14 от Радомир до Перник.
Кое е най-бързото време за пътуване между Радомир до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Радомир и Перник е 0 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Радомир към Перник?
Да, има директен влак между Радомир и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Радомир до Перник от влак?
Пътуването на влак от Радомир до Перник създава 0.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Радомир

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Радомир

Международни маршрути от Радомир и близките райони

Други дестинации от Радомир

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути