Намерете влак от Сливен до Попово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Попово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,75лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 38 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 00:47
Последно отпътуване: 16:22
Разстояние 74km

С virail са най-евтините билети за влак от Сливен до Попово

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Сливен до Попово. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Сливен до Попово с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Попово.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Сливен до Попово?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Сливен до Попово за 5,75 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Попово струват средно 7,70 лв..

,

Влакове от Сливен до Попово


За къси разстояния като тези между Сливен и Попово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Попово?

Можете да хванете влака до Попово на СЛИВЕН, който пристига на ПОПОВО.

Колко влакови връзки има от Сливен до Попово всеки ден?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Попово с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Попово и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Попово за 5 hours and 38 minutes, но средно отнема 8 hours and 26 minutes. Първият влак, водещ до Попово е в 00:12, докато последният тръгва от Сливен в 16:12.