Влак Сливен - Попово цени от 11,55лв.

Започва от
11,55лв.
откривам

Сливен до Попово с влак

Пътуването от Сливен до Попово от влак е 74,3 km и отнема 4 ч. 32 мин.. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 02:18 и последното на 22:28. Възможно е да пътувате от Сливен до Попово от влак само за 11,55лв. или за 21,80лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,55лв..

Най-добра цена 11,55лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 32 мин.
Връзка на ден 7
Най-ниската цена 11,55лв.
Най-висока цена 21,80лв.
Първо заминаване 02:18
Последно заминаване 22:28
Разстояние 74,3 km
Заминаване Сливен
Пристигане Попово
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Сливен до Попово

  Sep 27
  Още
  20°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  24°
  Oct 02
  Още
  26°
  Oct 03
  Още
  26°
  Oct 04
  Още
  27°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  26°
  Oct 07
  Още
  19°
  Oct 08
  Още
  14°
  Oct 09
  Още
  13°
  Oct 10
  Още
  12°
  Oct 11
  Още
  15°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
20°

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Сливен до Попово

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Сливен до Попово? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Сливен до Попово?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Попово. Средно обаче ще платите около 14,72лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 11,55лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Сливен до Попово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Попово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Попово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Попово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Попово

Най-евтините билети за влак Сливен - Попово могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Попово с влак

Когато пътувате до Попово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Сливен до Попово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Попово от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Сливен до Попово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.4kg
Автобус
15.9kg
Полет
634.8kg
Кола
61.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Попово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Попово са 2.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Попово? Като вземете влака между Сливен и Попово, ще спестите 632.4kg CO2 емисии спрямо полет, 13.5kg спрямо автобус и 58.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Попово?
Билет влак от Сливен до Попово е 14,66лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,55лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Попово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Попово е 11,55лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Попово от влак?
Сливен до Попово е 74,3 km.
Колко време трае влак между Сливен и Попово?
Сливен до Попово е средно 7 ч. 3 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 32 мин..
Какви компании работят от Сливен до Попово?
Сливен до Попово се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Попово?
Сливен до Попово има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Попово?
Най-ранният влак от Сливен до Попово тръгва на 02:18. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Попово?
Последният влак от Сливен до Попово тръгва на 22:28. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Попово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,55лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Попово?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Попово. Можете да преминете от Sliven и можете да стигнете до Popovo.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Попово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Попово е 4 ч. 32 мин..
Има ли директен влак от Сливен към Попово?
Да, има директен влак между Сливен и Попово.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Попово от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Попово създава 2.4kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Попово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути