Намерете влак от Ямбол до Габрово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Габрово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 46 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 17:10
Разстояние 105km

Сравнете най-добрите цени за влак от Ямбол до Габрово

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Ямбол до Габрово. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ямбол до Габрово?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Ямбол и Габрово.

Колко е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Габрово?

Билетите за влак от Ямбол до Габрово струват средно 5,39 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,00 лв..

Влакове от Ямбол до Габрово


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Габрово и къде ще пристигнете?

Влаковете до Габрово заминават от Ямбол от ЯМБОЛ и пристигат на ГАБРОВО.

Колко връзки дневно има до Габрово от Ямбол с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ямбол до Габрово с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Ямбол до Габрово и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Габрово тръгва в 05:09, докато последният в 17:09. Пътуването продължава средно 4 hours and 44 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Габрово за 3 hours and 51 minutes.