Намерете влак от Горна Оряховица до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 12 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:15
Последно отпътуване: 20:25
Разстояние 77km

Евтини билети за влак от Горна Оряховица до Стара Загора на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Стара Загора. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Горна Оряховица до Стара Загора, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Горна Оряховица до Стара Загора: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Горна Оряховица и Стара Загора.

Колко струват билетите за влак от Горна Оряховица до Стара Загора?

Средната цена на билети за влак от Горна Оряховица до Стара Загора е 6,05 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Горна Оряховица до Стара Загора могат да бъдат около 3,70 лв..

Влакове от Горна Оряховица до Стара Загора


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Горна Оряховица и Стара Загора?

Можете да хванете влака до Стара Загора на ГОРНА ОРЯХОВИЦА, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Пътуване с влак до Стара Загора от Горна Оряховица: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Горна Оряховица, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 4 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Горна Оряховица до Стара Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Стара Загора тръгва в 05:11, последният е насрочен за 20:11. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 15 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Стара Загора за 2 hours and 52 minutes.