Намерете влак от Кюстендил до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,95лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 42 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 04:40
Последно отпътуване: 18:20
Разстояние 125km

Евтини билети за влак от Кюстендил до Враца на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Враца. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Кюстендил до Враца, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Кюстендил до Враца?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Кюстендил до Враца, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Кюстендил до Враца?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Кюстендил до Враца също само за 4,95 лв., докато средната цена е 6,10 лв..

Влакове от Кюстендил до Враца


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Кюстендил - Враца?

Можете да хванете влака до Враца на КЮСТЕНДИЛ, който пристига на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко връзки дневно има до Враца от Кюстендил с влак?

Ако трябва да пътувате до Враца от Кюстендил, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Кюстендил до Враца с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 7 hours and 38 minutes да стигнете до Враца с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 56 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:12, докато последният тръгва от Кюстендил в 18:12.