Намерете влак от Павликени до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,35 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 2 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 09:43
Последно отпътуване 18:37
разстояние 103 km

Евтини билети за влак от Павликени до Сливен на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват билетите за влак от Павликени до Сливен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Павликени до Сливен също само за 5,35 лв., докато средната цена е 8,84 лв..

Влакове от Павликени до Сливен: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Павликени и Сливен.

Влакове от Павликени до Сливен

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливен с влак?

Средната продължителност на пътуването е 7 ч. 2 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Сливен за 4 ч. 40 мин.. Първият влак тръгва от Павликени в 09:43, докато последният тръгва в 18:37.

От кои станции пътуват влаковете до Сливен?

Влаковете до Сливен ще заминат от ПАВЛИКЕНИ и ще пристигнат на СЛИВЕН.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Павликени до Сливен?

Ако желаете да отидете в Сливен от Павликени с влак, 5 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 5 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Сливен от Павликени, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 5 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.