Намерете влак от Ямбол до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 45 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 02:18
Последно отпътуване: 12:06
Разстояние 99km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Ямбол до Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ямбол до Хасково?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ямбол до Хасково за 4,45 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 6,68 лв..

,

Влакове от Ямбол до Хасково


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Ямбол до Хасково?

Влаковете до Хасково заминават от Ямбол от ЯМБОЛ и пристигат на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Ямбол до Хасково?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Ямбол, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Хасково и колко време е пътуването?

Първият влак до Хасково тръгва в 02:06, докато последният в 12:06. Пътуването продължава средно 3 hours and 35 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 3 hours and 14 minutes.