Намерете влак от Ямбол до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,45 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 45 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 13:25
Последно отпътуване 14:07
разстояние 99 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Ямбол до Хасково

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Ямбол до Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Ямбол до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Ямбол до Хасково е 4,46 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Ямбол до Хасково могат да бъдат около 4,45 лв..

Кои фирми пътуват от Ямбол до Хасково с влак?

Обичате ли да пътувате с влак до Хасково от Ямбол? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Ямбол до Хасково

Кога заминават влаковете до Хасково и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Хасково тръгва в 13:25, последният е насрочен за 14:07. Средната продължителност на пътуването е 3 ч. 45 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 3 ч. 45 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Хасково заминават от Ямбол от ЯМБОЛ и пристигат на ХАСКОВО.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Ямбол до Хасково?

Ако желаете да отидете в Хасково от Ямбол с влак, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Ямбол до Хасково с влак, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.