Намерете влак от Стара Загора до Карлово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карлово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 56 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 04:20
Последно отпътуване: 18:35
Разстояние 72km

С virail са най-евтините билети за влак от Стара Загора до Карлово

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Стара Загора до Карлово с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стара Загора - Карлово.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Карлово?

Билетите за влак от Стара Загора до Карлово струват средно 4,14 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,85 лв..

Влакове от Стара Загора до Карлово


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Карлово?

Влаковете до Карлово ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на КАРЛОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стара Загора до Карлово?

Ако трябва да пътувате до Карлово от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Карлово с влак?

Първият влак до Карлово тръгва в 04:08, докато последният в 16:08. Пътуването продължава средно 3 hours and 42 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Карлово за 2 hours and 35 minutes.