Влак Пловдив - Лом цени от 17,02 лв.

Започва от
17,02 лв.
откривам

Пловдив до Лом с влак

Пътуването от Пловдив до Лом от влак е 222,49 km и отнема 9 ч 14 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:07 ч. и последното на 18:51 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Лом от влак само за 17,02 лв. или за 40,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,02 лв..

Най-ниската цена17,02 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 14 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена17,02 лв.
Най-висока цена40,89 лв.
Първо заминаване03:07 ч.
Последно заминаване18:51 ч.
Разстояние222,49 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеЛом
Превозвачи

Влак Билети от Plovdiv до Lom

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Пътуване от Пловдив до Лом с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Лом? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Лом, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Лом с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Лом. Средно обаче ще платите около 17,88 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 17,02 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Лом. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пловдив до Лом ще ви струва 17,88 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Пловдив до Лом с влак?

При разстояние от 222,49 km между Пловдив и Лом, обикновено отнема 9 ч 14 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 9 ч 14 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Пловдив до Лом обхваща разстояние от 222,49 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч 14 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 46 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Лом по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Лом?

Можете да тръгнете от Пловдив на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Лом на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пловдив и Лом. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Пловдив до Лом се извършват всеки ден?

Маршрутът от Пловдив до Лом се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Пловдив са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Пловдив до Лом, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 5 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Лом. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Lom

Евтини билети за влак от Пловдив до Лом
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Лом.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Лом, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Лом.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Lom

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Лом

Най-евтините билети за влак Пловдив - Лом могат да бъдат намерени само за 0,45 лв., ако имате късмет, или средно за 13,39 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,86 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лом с влак

Когато пътувате до Лом с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Лом
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Лом от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Лом Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.57kg
Автобус
16.69kg
Полет
44.5kg
Кола
35.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Лом с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Лом са 15.57kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Лом? Като вземете влака между Пловдив и Лом, ще спестите 28.93kg CO2 емисии спрямо полет, 1.12kg спрямо автобус и 20.03kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Лом?
Билет влак от Пловдив до Лом е 17,88 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Лом?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Лом е 17,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Лом от влак?
Пловдив до Лом е 222,49 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Лом?
Пловдив до Лом е средно 9 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 46 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Лом?
Пловдив до Лом има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Лом?
Най-ранният влак от Пловдив до Лом тръгва на 03:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Лом?
Последният влак от Пловдив до Лом тръгва на 18:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Лом?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 17,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Лом от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Лом е 7 ч 46 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Лом?
Да, има директен влак между Пловдив и Лом.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Лом от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Лом създава 15.57kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Лом

Свързани маршрути

Други популярни маршрути