Намерете влак от Пловдив до Лом

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Лом

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,20лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 44 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 03:02
Последно отпътуване: 18:00
Разстояние 222km

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до Лом

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Лом. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Пловдив до Лом?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пловдив и Лом.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Лом?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Пловдив до Лом от 8,20 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,93 лв..

Влакове от Пловдив до Лом


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Пловдив - Лом?

Можете да хванете влака до Лом на ПЛОВДИВ, който пристига на ЛОМ.

Пътуване с влак до Лом от Пловдив: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Лом от Пловдив, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Лом

Докато първият влак до Лом тръгва в 03:12, последният е насрочен за 18:12. Средната продължителност на пътуването е 9 hours, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Лом за 7 hours and 16 minutes.