Намерете влак от Сливен до Лом

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Лом

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,86лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 39 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 01:06
Последно отпътуване: 15:54
Разстояние 280km

Евтини билети за влак от Сливен до Лом на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Сливен до Лом: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Лом.

Каква е цената на билетите за влак от Сливен до Лом?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Лом също само за 11,30 лв., докато средната цена е 13,35 лв..

Влакове от Сливен до Лом


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Лом?

Можете да хванете влака до Лом на СЛИВЕН, който пристига на ЛОМ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Лом от Сливен с влак?

Ако трябва да пътувате до Лом от Сливен, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Сливен до Лом с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Лом тръгва в 01:01, докато последният в 15:01. Пътуването продължава средно 12 hours and 18 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Лом за 9 hours and 56 minutes.