Намерете влак от Карнобат до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,01лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 35 мин.
Връзки на ден 27
Първо заминаване: 02:56
Последно отпътуване: 17:08
Разстояние 157km

С virail са най-евтините билети за влак от Карнобат до Русе

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Карнобат до Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Карнобат до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Карнобат и Русе.

Каква е цената на билетите за влак от Карнобат до Русе?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Карнобат до Русе за 7,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Русе струват средно 8,80 лв..

,

Влакове от Карнобат до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Карнобат - Русе?

Влаковете до Русе могат да заминат от КАРНОБАТ и да пристигнат на РУСЕ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Карнобат до Русе?

21 връзки са налични всеки ден за пътуване от Карнобат до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 21 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Русе с влак?

Първият влак до Русе тръгва в 02:06, докато последният в 17:06. Пътуването продължава средно 7 hours and 42 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 5 hours and 43 minutes.