Влак Любек - Хамбург цени от 63,40 лв.

Започва от
63,40 лв.

Любек до Хамбург с влак

Пътуването от Любек до Хамбург от влак е 55,02 km и отнема 1 ч 18 мин. Има 13 връзки на ден, с първото заминаване на 00:09 ч. и последното на 07:37 ч.. Възможно е да пътувате от Любек до Хамбург от влак само за 63,40 лв. или за 71,62 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 63,40 лв..

Най-ниската цена63,40 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 18 мин
Връзка на ден13
Най-ниската цена63,40 лв.
Най-висока цена71,62 лв.
Първо заминаване00:09 ч.
Последно заминаване07:37 ч.
Разстояние55,02 km
ЗаминаванеЛюбек
ПристиганеХамбург
ПревозвачиDB - Regional Express, MetronomОще

Влак Билети от Lübeck до Hamburg

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Пътуване от Любек до Хамбург с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Любек до Хамбург. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Любек до Хамбург?

Цените на билетите за влак от Любек до Хамбург варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Любек до Хамбург ще струват 63,40 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 68,88 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Любек до Хамбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Любек до Хамбург, можете да очаквате да платите средно около 68,88 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Любек до Хамбург с влак?

Разстоянието между Любек и Хамбург е приблизително 55,02 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 18 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Любек до Хамбург, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Любек и Хамбург ще завършат пътуването в 0 ч 44 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 18 мин, за да пътувате 55,02 km между Любек и Хамбург.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Любек до Хамбург?

Можете да тръгнете от Любек на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Хамбург на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Любек и Хамбург. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Любек до Хамбург има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Любек до Хамбург може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 13 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Любек до Хамбург. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Любек до Хамбург варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Любек до Хамбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Lübeck до Hamburg

Евтини билети за влак от Любек до Хамбург
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Любек до Хамбург.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Любек до Хамбург, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Любек до Хамбург.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Lübeck до Hamburg

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,64 лв. до 31,70 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 57% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Любек до Хамбург

Най-евтините билети за влак Любек - Хамбург могат да бъдат намерени само за 23,79 лв., ако имате късмет, или средно за 27,17 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 31,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хамбург с влак

Когато пътувате до Хамбург с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Услуги на борда DB - Regional Express, Metronom and Erixx от Любек до Хамбург
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Любек до Хамбург от train.
съоръжения DB - Regional Express Metronom Erixx
quiet_zone Тиха зона check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
accessibility Достъпност check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check check check
bicycle Велосипед check check check
sleeper_couchette спално място check check check

Любек до Хамбург Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.85kg
Автобус
4.13kg
Полет
11kg
Кола
8.8kg
Какви са емисиите на CO2 за Любек до Хамбург с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Любек и Хамбург са 3.85kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Любек и Хамбург? Като вземете влака между Любек и Хамбург, ще спестите 7.15kg CO2 емисии спрямо полет, 0.28kg спрямо автобус и 4.95kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Любек до Хамбург?
Билет влак от Любек до Хамбург е 68,88 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 63,40 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Любек до Хамбург?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Любек до Хамбург е 63,40 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Любек и Хамбург от влак?
Любек до Хамбург е 55,02 km.
Колко време трае влак между Любек и Хамбург?
Любек до Хамбург е средно 1 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 44 мин.
Какви компании работят от Любек до Хамбург?
Любек до Хамбург се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail DB - Regional Express, Metronom, nordbahn and Erixx предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Любек до Хамбург?
Любек до Хамбург има средно 13 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Любек до Хамбург?
Най-ранният влак от Любек до Хамбург тръгва на 00:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Любек до Хамбург?
Последният влак от Любек до Хамбург тръгва на 07:37 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Любек до Хамбург?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 63,40 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Любек до Хамбург?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Любек, за да отидете до Хамбург. Можете да преминете от Travemünde Strandbhf., Lübeck-Travemünde Hafen and Lübeck Hbf и можете да стигнете до Altona, Hamburg Hbf, Hamburg Dammtor, Hamburg Airport and Harburg.
Колко директни връзки преминават от Любек до Хамбург?
Има средно 5 от Любек до Хамбург.
Кое е най-бързото време за пътуване между Любек до Хамбург от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Любек и Хамбург е 0 ч 44 мин.
Има ли директен влак от Любек към Хамбург?
Да, има директен влак между Любек и Хамбург.
Какви са емисиите на CO2 за Любек до Хамбург от влак?
Пътуването на влак от Любек до Хамбург създава 3.85kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Любек и близките райони

Основни маршрути до Хамбург

Свързани маршрути

Други популярни маршрути