Намерете влак от Стара Загора до Лом

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Лом

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,54лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 43 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 00:52
Последно отпътуване: 16:40
Разстояние 248km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Лом на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Стара Загора до Лом. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Стара Загора до Лом с влак?

За да стигнете до Лом с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Лом?

Средната цена на билети за влак от Стара Загора до Лом е 10,90 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Стара Загора до Лом могат да бъдат около 10,55 лв..

Влакове от Стара Загора до Лом


Тъй като пътуването между Стара Загора и Лом е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Стара Загора до Лом?

Влаковете до Лом ще заминат от СТАРА ЗАГОРА и ще пристигнат на ЛОМ.

Пътуване с влак до Лом от Стара Загора: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Лом от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Стара Загора до Лом и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 10 hours and 59 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Лом за 8 hours and 29 minutes. Първият влак тръгва от Стара Загора в 00:07, докато последният тръгва в 16:07.