Намерете влак от Нова Загора до Шумен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Шумен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,83лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 40 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 01:52
Последно отпътуване: 15:11
Разстояние 115km

Евтини билети за влак от Нова Загора до Шумен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Нова Загора до Шумен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Нова Загора до Шумен: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Нова Загора и Шумен.

Колко струват билетите за влак от Нова Загора до Шумен?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Нова Загора до Шумен за 7,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Шумен струват средно 7,75 лв..

,

Влакове от Нова Загора до Шумен


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Нова Загора и Шумен?

Влаковете заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на ШУМЕН.

Колко влакови връзки има от Нова Загора до Шумен всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Шумен от Нова Загора, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Шумен с влак?

Докато първият влак до Шумен тръгва в 01:02, последният е насрочен за 15:02. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 43 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Шумен за 4 hours and 4 minutes.