Влак Нова Загора - Враца цени от 9,45 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Нова Загора до Враца с влак

Пътуването от Нова Загора до Враца от влак е 216,01 km и отнема 10 ч 35 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 02:45 ч. и последното на 21:04 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Враца от влак само за 9,45 лв. или за 27,79 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,45 лв..

Най-ниската цена9,45 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 35 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена9,45 лв.
Най-висока цена27,79 лв.
Първо заминаване02:45 ч.
Последно заминаване21:04 ч.
Разстояние216,01 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеВраца
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Нова Загора до Враца

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Нова Загора до Враца с Virail

Планирате да пътувате от Нова Загора до Враца? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Нова Загора до Враца?

Цените ще варират, когато пътувате от Нова Загора до Враца. Средно обаче ще платите около 17,67 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 9,45 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Нова Загора до Враца, можете да очаквате да платите средно около 17,67 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Нова Загора до Враца с влак?

Средното време за пътуване е 10 ч 35 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 216,01 km от Нова Загора до Враца. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Нова Загора до Враца да отнеме повече от 10 ч 35 мин. Пътуването между Нова Загора и Враца с влак обикновено отнема 10 ч 35 мин, за да се измине разстояние от 216,01 km. Най-краткото пътуване от Нова Загора до Враца ще ви отнеме 7 ч 33 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Враца е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Нова Загора до Враца?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Нова Загора и Враца. Можете да започнете пътуването си в Нова Загора на спирки като Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy. Те се свързват със спирки, включително Vratsa, Автогара в Враца. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Нова Загора до Враца.

Колко пъти на ден има тръгващи от Нова Загора за Враца?

Ако искате да стигнете от Нова Загора до Враца, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 10 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Нова Загора и Враца. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 10 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Нова Загора до Враца

Евтини билети за влак от Нова Загора до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Нова Загора до Враца

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Нова Загора до Враца

Най-евтините билети за влак Нова Загора - Враца могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с влак

Когато пътувате до Враца с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Нова Загора до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Враца от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Нова Загора до Враца Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.12kg
Автобус
16.2kg
Полет
43.2kg
Кола
34.56kg
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Враца с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Нова Загора и Враца са 15.12kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Нова Загора и Враца? Като вземете влака между Нова Загора и Враца, ще спестите 28.08kg CO2 емисии спрямо полет, 1.08kg спрямо автобус и 19.44kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Нова Загора до Враца?
Билет влак от Нова Загора до Враца е 17,67 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,45 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Нова Загора до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Нова Загора до Враца е 9,45 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Нова Загора и Враца от влак?
Нова Загора до Враца е 216,01 km.
Колко време трае влак между Нова Загора и Враца?
Нова Загора до Враца е средно 10 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 33 мин.
Колко влак на ден преминават от Нова Загора до Враца?
Нова Загора до Враца има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Нова Загора до Враца?
Най-ранният влак от Нова Загора до Враца тръгва на 02:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Нова Загора до Враца?
Последният влак от Нова Загора до Враца тръгва на 21:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Нова Загора до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,45 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Враца от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Нова Загора и Враца е 7 ч 33 мин.
Има ли директен влак от Нова Загора към Враца?
Да, има директен влак между Нова Загора и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Враца от влак?
Пътуването на влак от Нова Загора до Враца създава 15.12kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Нова Загора

Международни маршрути от Нова Загора и близките райони

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути