Влак Нова Загора - Пазарджик цени от 5,01 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Нова Загора до Пазарджик с влак

Пътуването от Нова Загора до Пазарджик от влак е 142,05 km и отнема 4 ч 1 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 00:02 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Пазарджик от влак само за 5,01 лв. или за 10,76 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,01 лв..

Най-ниската цена5,01 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 1 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена5,01 лв.
Най-висока цена10,76 лв.
Първо заминаване00:02 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние142,05 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Нова Загора до Пазарджик

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Нова Загора до Пазарджик с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до Пазарджик? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Нова Загора до Пазарджик?

Средно билетът за влак от Нова Загора до Пазарджик ще ви струва 8,92 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 5,01 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Нова Загора до Пазарджик, можете да очаквате да платите средно около 8,92 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Нова Загора до Пазарджик с влак?

Пътуването между Нова Загора и Пазарджик с влак е приблизително 142,05 km. Ще ви отнеме около 4 ч 1 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Нова Загора до Пазарджик обхваща разстояние от 142,05 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 1 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 9 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Нова Загора до Пазарджик по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Нова Загора до Пазарджик?

В Нова Загора спирките за заминаване включват Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy. Когато пристигнете в Пазарджик, може да успеете да слезете на спирки като Pazardzhik Coach Station,Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Нова Загора за Пазарджик?

Точният брой на пътуванията от Нова Загора до Пазарджик може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 9 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Нова Загора до Пазарджик. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Нова Загора до Пазарджик варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Нова Загора до Пазарджик

Евтини билети за влак от Нова Загора до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Нова Загора до Пазарджик

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Нова Загора до Пазарджик

Най-евтините билети за влак Нова Загора - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 4,30 лв., ако имате късмет, или средно за 8,80 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,96 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с влак

Когато пътувате до Пазарджик с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Нова Загора до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Пазарджик от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Нова Загора до Пазарджик Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.94kg
Автобус
10.65kg
Полет
28.41kg
Кола
22.73kg
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Пазарджик с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Нова Загора и Пазарджик са 9.94kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Нова Загора и Пазарджик? Като вземете влака между Нова Загора и Пазарджик, ще спестите 18.47kg CO2 емисии спрямо полет, 0.71kg спрямо автобус и 12.79kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Нова Загора до Пазарджик?
Билет влак от Нова Загора до Пазарджик е 8,92 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Нова Загора до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Нова Загора до Пазарджик е 5,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Нова Загора и Пазарджик от влак?
Нова Загора до Пазарджик е 142,05 km.
Колко време трае влак между Нова Загора и Пазарджик?
Нова Загора до Пазарджик е средно 4 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 9 мин.
Колко влак на ден преминават от Нова Загора до Пазарджик?
Нова Загора до Пазарджик има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Нова Загора до Пазарджик?
Най-ранният влак от Нова Загора до Пазарджик тръгва на 00:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Нова Загора до Пазарджик?
Последният влак от Нова Загора до Пазарджик тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Нова Загора до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Нова Загора до Пазарджик?
Има средно 5 от Нова Загора до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Пазарджик от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Нова Загора и Пазарджик е 3 ч 9 мин.
Има ли директен влак от Нова Загора към Пазарджик?
Да, има директен влак между Нова Загора и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Пазарджик от влак?
Пътуването на влак от Нова Загора до Пазарджик създава 9.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Нова Загора

Международни маршрути от Нова Загора и близките райони

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути