Влак Нова Загора - Варна цени от 6,12 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Нова Загора до Варна с влак

Пътуването от Нова Загора до Варна от влак е 175,23 km и отнема 4 ч 54 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 02:09 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Варна от влак само за 6,12 лв. или за 15,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,12 лв..

Най-ниската цена6,12 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 54 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена6,12 лв.
Най-висока цена15,50 лв.
Първо заминаване02:09 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние175,23 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеВарна
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Нова Загора до Варна

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Нова Загора до Варна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Нова Загора до Варна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Нова Загора до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Нова Загора до Варна?

Средно билетът за влак от Нова Загора до Варна ще ви струва 12,62 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,12 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 12,62 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Нова Загора до Варна.

Колко време отнема пътуването от Нова Загора до Варна с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 54 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 175,23 km от Нова Загора до Варна. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Нова Загора до Варна да отнеме повече от 4 ч 54 мин. Разстоянието между Нова Загора и Варна е около 175,23 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 54 мин. Обаче най-бързите маршрути между Нова Загора и Варна продължават 3 ч 18 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Нова Загора до Варна?

В Нова Загора спирките за заминаване включват Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy. Когато пристигнете в Варна, може да успеете да слезете на спирки като Varna Coach Station,Varna Airport, VAR. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Нова Загора до Варна?

Точният брой на пътуванията от Нова Загора до Варна може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Нова Загора до Варна. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Нова Загора до Варна варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Нова Загора до Варна

Евтини билети за влак от Нова Загора до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Нова Загора до Варна

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,68 лв. до 13,07 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 11% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Нова Загора до Варна

Най-евтините билети за влак Нова Загора - Варна могат да бъдат намерени само за 6,36 лв., ако имате късмет, или средно за 10,90 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,54 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с влак

Когато пътувате до Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Нова Загора до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Нова Загора до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.27kg
Автобус
13.14kg
Полет
35.05kg
Кола
28.04kg
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Нова Загора и Варна са 12.27kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Нова Загора и Варна? Като вземете влака между Нова Загора и Варна, ще спестите 22.78kg CO2 емисии спрямо полет, 0.87kg спрямо автобус и 15.77kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Нова Загора до Варна?
Билет влак от Нова Загора до Варна е 12,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,12 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Нова Загора до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Нова Загора до Варна е 6,12 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Нова Загора и Варна от влак?
Нова Загора до Варна е 175,23 km.
Колко време трае влак между Нова Загора и Варна?
Нова Загора до Варна е средно 4 ч 54 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 18 мин.
Колко влак на ден преминават от Нова Загора до Варна?
Нова Загора до Варна има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Нова Загора до Варна?
Най-ранният влак от Нова Загора до Варна тръгва на 02:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Нова Загора до Варна?
Последният влак от Нова Загора до Варна тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Нова Загора до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,12 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Нова Загора до Варна?
Има средно 2 от Нова Загора до Варна.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Нова Загора и Варна е 3 ч 18 мин.
Има ли директен влак от Нова Загора към Варна?
Да, има директен влак между Нова Загора и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Варна от влак?
Пътуването на влак от Нова Загора до Варна създава 12.27kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Нова Загора

Международни маршрути от Нова Загора и близките райони

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути