Намерете влак от Нова Загора до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,15лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 17 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 02:46
Последно отпътуване: 12:35
Разстояние 72km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Нова Загора до Хасково

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Нова Загора до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Нова Загора до Хасково?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Нова Загора до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Хасково също само за 3,50 лв., докато средната цена е 3,50 лв..

Влакове от Нова Загора до Хасково


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Нова Загора и Хасково?

Влаковете заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Хасково от Нова Загора с влак?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Нова Загора, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Нова Загора до Хасково и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 3 hours and 7 minutes да стигнете до Хасково с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 46 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 02:07, докато последният тръгва от Нова Загора в 12:07.