Намерете влак от Нова Загора до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,50 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 17 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 14:35
Последно отпътуване 14:35
разстояние 72 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Нова Загора до Хасково

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Нова Загора до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко е най-евтиният билет за влак от Нова Загора до Хасково?

Билетите за влак от Нова Загора до Хасково струват средно 3,50 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,50 лв..

Кои фирми пътуват от Нова Загора до Хасково с влак?

Обичате ли да пътувате с влак до Хасково от Нова Загора? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Нова Загора и Хасково.

Влакове от Нова Загора до Хасково

За колко време ще отидете от Нова Загора до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Хасково тръгва в 14:35, докато последният в 14:35. За да стигнете от Нова Загора до Хасково с влак, ще са ви нужни 3 ч. 17 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Нова Загора до Хасково?

Влаковете заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на ХАСКОВО.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от Нова Загора до Хасково всеки ден?

Ако желаете да отидете в Хасково от Нова Загора с влак, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от Нова Загора до Хасково с влак, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.