Намерете автобус от Русе до Берлин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 164,25 лв.
Продължителност на пътуването 33 ч. 39 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 01:50
Последно отпътуване 00:50
разстояние 1 336 km

С автобус от Русе до Берлин: с virail е по-лесно

Ако търсите евтини автобусни билети от Русе до Берлин, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струват най-евтините автобусни билети от Русе до Берлин?

Можете да намерите автобусни билети от Русе до Берлин средно за 240,82 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 164,25 лв..

Автобуси от Русе до Берлин

Кога заминават първите и последните автобуси от Русе до Берлин?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Русе е в 01:50, докато последният автобус е в 00:50. Пътуването отнема средно 33 ч. 39 мин., но може и да продължи :32 ч. 20 мин. с най-бързите връзки.

Тъй като пътуването от Русе до Берлин не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Берлин от Русе с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Русе до Берлин с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 2 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако желаете да отидете до Берлин от Русе с автобус, 2 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че всички тези маршрути са недиректни линии. Следователно няма да останете в един автобус през цялото пътуване.