Автобус Русе - Берлин цени от 74,32 лв.

Започва от
74,32 лв.

Русе до Берлин с автобус

Пътуването от Русе до Берлин от автобус е 1337,95 km и отнема 33 ч 50 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 01:25 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Берлин от автобус само за 74,32 лв. или за 75,87 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 74,32 лв..

Най-ниската цена74,32 лв.
Продължителност на пътуването33 ч 50 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена74,32 лв.
Най-висока цена75,87 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване01:25 ч.
Разстояние1337,95 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеБерлин
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Rousse до Berlin

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Русе до Берлин

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до Берлин? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от Русе до Берлин?

Цените на автобусните билети от Русе до Берлин варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Русе до Берлин ще струват 74,32 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 75,10 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Русе до Берлин ще ви струва средно 75,10 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Русе до Берлин с автобус?

Пътуването между Русе и Берлин с автобус е приблизително 1337,95 km. Ще ви отнеме около 33 ч 50 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Русе и Берлин продължава около 1337,95 km и обикновено отнема приблизително 33 ч 50 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 33 ч 20 мин. Ако се опитвате да стигнете от Русе до Берлин възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки се използват при пътуване от Русе до Берлин?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Русе и Берлин. Можете да започнете пътуването си в Русе на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Берлин. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Русе до Берлин.

Колко пътувания от Русе до Берлин има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Русе до Берлин, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Русе до Берлин, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Русе до Берлин всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Берлин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Berlin

Евтини билети за автобус от Русе до Берлин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Берлин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Берлин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Берлин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Berlin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берлин с автобус

Когато пътувате до Берлин с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Русе до Берлин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Берлин от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Русе до Берлин Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
93.66kg
Автобус
100.35kg
Полет
267.59kg
Кола
214.07kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Русе до Берлин?
Билет автобус от Русе до Берлин е 75,10 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 74,32 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Берлин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Берлин е 74,32 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Берлин от автобус?
Русе до Берлин е 1337,95 km.
Колко време трае автобус между Русе и Берлин?
Русе до Берлин е средно 33 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 33 ч 20 мин.
Колко автобус на ден преминават от Русе до Берлин?
Русе до Берлин има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Русе до Берлин?
Най-ранният автобус от Русе до Берлин тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Русе до Берлин?
Последният автобус от Русе до Берлин тръгва на 01:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Берлин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 74,32 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Берлин?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Берлин. Можете да преминете от Ruse Avtogara (Русе, Автогара) and Russe и можете да стигнете до Berlin Ostkreuz, Berlin ZOB, Berlin Ostbahnhof, Berlin Tegel Airport, Berlin Zoologischer Garten, Berlin Alexanderplatz, Berlin Potsdamer Platz (S), Berlin Hbf, Spandau and Berlin Friedrichstraße.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Берлин от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Русе и Берлин е 33 ч 20 мин.
Има ли директен автобус от Русе към Берлин?
Да, има директен автобус между Русе и Берлин.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Берлин от автобус?
Пътуването на автобус от Русе до Берлин създава 100.35kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Берлин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути