Автобус Доктор Йосифово - София цени от 13,01 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Доктор Йосифово до София с автобус

Пътуването от Доктор Йосифово до София от автобус е 90,45 km и отнема 2 ч 52 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 16:48 ч. и последното на 16:48 ч.. Възможно е да пътувате от Доктор Йосифово до София от автобус само за 13,01 лв. или за 18,73 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,01 лв..

Най-ниската цена13,01 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 52 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена13,01 лв.
Най-висока цена18,73 лв.
Първо заминаване16:48 ч.
Последно заминаване16:48 ч.
Разстояние90,45 km
ЗаминаванеДоктор Йосифово
ПристиганеСофия
ПревозвачиKarat - S

Автобус Билети от Доктор Йосифово до София

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Доктор Йосифово до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Доктор Йосифово до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Доктор Йосифово до София?

Когато пътувате от Доктор Йосифово до София, можете да очаквате да платите средно около 15,79 лв.. Може да успеете да намерите цени до 13,01 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Доктор Йосифово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Доктор Йосифово до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 15,79 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Доктор Йосифово до София с автобус?

Разстоянието между Доктор Йосифово и София е приблизително 90,45 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 52 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Доктор Йосифово до София обхваща разстояние от 90,45 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 52 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 52 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Доктор Йосифово до София по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Доктор Йосифово до София?

Първият заминаващ за деня от Доктор Йосифово до София тръгва в 16:48 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 16:48 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Доктор Йосифово и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Доктор Йосифово до София, който обикновено тръгва в 16:48 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:48 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Доктор Йосифово до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Доктор Йосифово от следните спирки: Dr.Yosifovo. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Доктор Йосифово до София има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Доктор Йосифово до София, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Доктор Йосифово до София, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Доктор Йосифово до София всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Доктор Йосифово до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Доктор Йосифово до София

Евтини билети за автобус от Доктор Йосифово до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Доктор Йосифово до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Доктор Йосифово до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Доктор Йосифово до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Доктор Йосифово до София

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Доктор Йосифово до София

Най-евтините автобусни билети Доктор Йосифово - София могат да бъдат намерени само за 21,88 лв., ако имате късмет, или средно за 24,11 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 25,99 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S от Доктор Йосифово до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Доктор Йосифово до София от bus.
съоръжения Karat - S
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Доктор Йосифово до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
6.33kg
Автобус
6.78kg
Полет
18.09kg
Кола
14.47kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Доктор Йосифово до София?
Билет автобус от Доктор Йосифово до София е 15,79 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Доктор Йосифово до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Доктор Йосифово до София е 13,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Доктор Йосифово и София от автобус?
Доктор Йосифово до София е 90,45 km.
Колко време трае автобус между Доктор Йосифово и София?
Доктор Йосифово до София е средно 2 ч 52 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 52 мин.
Колко автобус на ден преминават от Доктор Йосифово до София?
Доктор Йосифово до София има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Доктор Йосифово до София?
Най-ранният автобус от Доктор Йосифово до София тръгва на 16:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Доктор Йосифово до София?
Последният автобус от Доктор Йосифово до София тръгва на 16:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Доктор Йосифово до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 13,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Доктор Йосифово до София?
Има средно 2 от Доктор Йосифово до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Доктор Йосифово до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Доктор Йосифово и София е 2 ч 52 мин.
Има ли директен автобус от Доктор Йосифово към София?
Да, има директен автобус между Доктор Йосифово и София.
Какви са емисиите на CO2 за Доктор Йосифово до София от автобус?
Пътуването на автобус от Доктор Йосифово до София създава 6.78kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Доктор Йосифово и близките райони

Основни маршрути до София

Други популярни маршрути