Автобус Русе - Истанбул цени от 14,30 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Русе до Истанбул с автобус

Пътуването от Русе до Истанбул от автобус е 399,97 km и отнема 12 ч 16 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 13:00 ч. и последното на 18:00 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Истанбул от автобус само за 14,30 лв. или за 88,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,30 лв..

Най-ниската цена14,30 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 16 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена14,30 лв.
Най-висока цена88,64 лв.
Първо заминаване13:00 ч.
Последно заминаване18:00 ч.
Разстояние399,97 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеИстанбул
ПревозвачиMetro Turizm, Huntur

Автобус Билети от Русе до Истанбул

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Русе до Истанбул с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до Истанбул? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Русе до Истанбул?

Билет за автобус от Русе до Истанбул ще ви струва средно 63,30 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 14,30 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 63,30 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Истанбул.

Колко дълго е пътуването от Русе до Истанбулс автобус?

Пътуването между Русе и Истанбул с автобус е приблизително 399,97 km. Ще ви отнеме около 12 ч 16 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Русе и Истанбул с автобус обикновено отнема 12 ч 16 мин, за да се измине разстояние от 399,97 km. Най-краткото пътуване от Русе до Истанбул ще ви отнеме 11 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Истанбул е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от Русе до Истанбул?

Първото пътуване за деня тръгва от Русе в 13:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Русе и Истанбул. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Русе в 13:00 ч., а последният - в 18:00 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Русе до Истанбул могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Русе до Истанбул?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Русе и Истанбул. Можете да започнете пътуването си в Русе на спирки като Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara). Те се свързват със спирки, включително Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST) в Истанбул. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Русе до Истанбул.

Колко пъти на ден има тръгващи от Русе за Истанбул?

Точният брой на пътуванията от Русе до Истанбул може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Русе до Истанбул. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Русе до Истанбул варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 6 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Русе до Истанбул

Евтини билети за автобус от Русе до Истанбул
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Истанбул.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Истанбул, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Истанбул.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Русе до Истанбул

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 77,55 лв. до 84,48 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 8% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Русе до Истанбул

Най-евтините автобусни билети Русе - Истанбул могат да бъдат намерени само за 70,45 лв., ако имате късмет, или средно за 75,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 81,54 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Истанбул с автобус

Когато пътувате до Истанбул с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Metro Turizm е турска автобусна компания, която предоставя междуградски транспортни услуги в Турция. Компанията е основана през 1992 г. и оттогава се разраства до един от най-големите автобусни оператори в страната. Метро Туризъм разполага с парк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, Wi-Fi и удобни седалки. Компанията предлага набор от опции за билети, включително стандартни, луксозни и спални места. Метро Туризъм предоставя и услуги за онлайн резервация, което улеснява пътниците да планират пътуването си и да закупят билети предварително. Компанията се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и достъпни транспортни услуги на своите клиенти.

Услуги на борда Metro Turizm, Huntur and City Lines от Русе до Истанбул
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Истанбул от bus.
съоръжения Metro Turizm Huntur City Lines
wifi WiFi check cross cross
power_sockets Електрически контакти check check check
food_and_drink Храни и напитки check cross cross
air_con Климатик cross check check

Русе до Истанбул Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
28kg
Автобус
30kg
Полет
79.99kg
Кола
64kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Русе до Истанбул?
Билет автобус от Русе до Истанбул е 63,30 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Истанбул?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Истанбул е 14,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Истанбул от автобус?
Русе до Истанбул е 399,97 km.
Колко време трае автобус между Русе и Истанбул?
Русе до Истанбул е средно 12 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 11 ч 30 мин.
Какви компании работят от Русе до Истанбул?
Русе до Истанбул се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Metro Turizm, Huntur and City Lines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Русе до Истанбул?
Русе до Истанбул има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Русе до Истанбул?
Най-ранният автобус от Русе до Истанбул тръгва на 13:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Русе до Истанбул?
Последният автобус от Русе до Истанбул тръгва на 18:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Истанбул?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 14,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Русе до Истанбул?
Има средно 6 от Русе до Истанбул.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Истанбул от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Русе и Истанбул е 11 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Русе към Истанбул?
Да, има директен автобус между Русе и Истанбул.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Истанбул от автобус?
Пътуването на автобус от Русе до Истанбул създава 30kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути