Автобус Монтана - Лом цени от 7,96 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Монтана до Лом с автобус

Пътуването от Монтана до Лом от автобус е 44,69 km и отнема 1 ч 15 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 ч. и последното на 10:00 ч.. Възможно е да пътувате от Монтана до Лом от автобус само за 7,96 лв. или за 12,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,96 лв..

Най-ниската цена7,96 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 15 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена7,96 лв.
Най-висока цена12,86 лв.
Първо заминаване10:00 ч.
Последно заминаване10:00 ч.
Разстояние44,69 km
ЗаминаванеМонтана
ПристиганеЛом
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Монтана до Лом

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Монтана до Лом

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Монтана до Лом. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Монтана до Лом с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от Монтана до Лом. Средно обаче ще платите около 10,00 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 7,96 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Монтана до Лом. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Монтана до Лом, можете да очаквате да платите средно около 10,00 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Монтана до Лом с автобус?

Разстоянието между Монтана и Лом е приблизително 44,69 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 15 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Монтана до Лом обхваща разстояние от 44,69 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 15 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 15 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Монтана до Лом по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Монтана до Лом?

Първото пътуване за деня тръгва от Монтана в 10:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 10:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Монтана и Лом. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от Монтана до Лом тръгва в 10:00 ч., докато последният отпътува в 10:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Монтана и Лом. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Монтана до Лом?

В Монтана спирките за заминаване включват Montana(BG). Когато пристигнете в Лом, може да успеете да слезете на спирки като Lom(BG). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Монтана до Лом има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Монтана до Лом, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Монтана до Лом, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Монтана до Лом всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Монтана до Лом. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Монтана до Лом

Евтини билети за автобус от Монтана до Лом
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Монтана до Лом.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Монтана до Лом, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Монтана до Лом.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Монтана до Лом

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Монтана до Лом

Най-евтините автобусни билети Монтана - Лом могат да бъдат намерени само за 5,71 лв., ако имате късмет, или средно за 7,99 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,51 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лом с автобус

Когато пътувате до Лом с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от Монтана до Лом
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Монтана до Лом от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

Монтана до Лом Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.13kg
Автобус
3.35kg
Полет
8.94kg
Кола
7.15kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Монтана до Лом?
Билет автобус от Монтана до Лом е 10,00 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Монтана до Лом?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Монтана до Лом е 7,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Монтана и Лом от автобус?
Монтана до Лом е 44,69 km.
Колко време трае автобус между Монтана и Лом?
Монтана до Лом е средно 1 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 15 мин.
Колко автобус на ден преминават от Монтана до Лом?
Монтана до Лом има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Монтана до Лом?
Най-ранният автобус от Монтана до Лом тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Монтана до Лом?
Последният автобус от Монтана до Лом тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Монтана до Лом?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Монтана до Лом?
Има средно 2 от Монтана до Лом.
Кое е най-бързото време за пътуване между Монтана до Лом от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Монтана и Лом е 1 ч 15 мин.
Има ли директен автобус от Монтана към Лом?
Да, има директен автобус между Монтана и Лом.
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до Лом от автобус?
Пътуването на автобус от Монтана до Лом създава 3.35kg CO2 емисии.

Отидете локално от Монтана

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Монтана

Международни маршрути от Монтана и близките райони

Други дестинации от Монтана

Основни маршрути до Лом

Свързани маршрути

Други популярни маршрути