Автобус Славотин - София цени от 17,61 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Славотин до София с автобус

Пътуването от Славотин до София от автобус е 97,18 km и отнема 3 ч 1 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:39 ч. и последното на 17:39 ч.. Възможно е да пътувате от Славотин до София от автобус само за 17,61 лв. или за 17,61 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,61 лв..

Най-ниската цена17,61 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 1 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена17,61 лв.
Най-висока цена17,61 лв.
Първо заминаване17:39 ч.
Последно заминаване17:39 ч.
Разстояние97,18 km
ЗаминаванеСлавотин
ПристиганеСофия
ПревозвачиKarat - S

Пътуването ви от Славотин до София с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Славотин до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Славотин до София?

Билет за автобус от Славотин до София ще ви струва средно 17,61 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 17,61 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Славотин до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Славотин до София, можете да очаквате да платите средно около 17,61 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Славотин до Софияс автобус?

При разстояние от 97,18 km между Славотин и София, обикновено отнема 3 ч 1 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 1 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Славотин и София продължава около 97,18 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 1 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 1 мин. Ако се опитвате да стигнете от Славотин до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Славотин до София?

По принцип първото отпътуване за деня от Славотин ще бъде в 17:39 ч., а последното - в 17:39 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Славотин до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Славотин до София, който обикновено тръгва в 17:39 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 17:39 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Славотин до София?

Ще можете да напуснете Славотин, като използвате спирки като Slavotin (Славотин). Те ви свързват със спирки, включително Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station в София. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Славотин, или в София, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Славотин до София има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Славотин до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 1 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 1 директни пътувания между Славотин и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Славотин до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за автобус от Славотин до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Славотин до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Славотин до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Славотин до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Славотин до София

Най-евтините автобусни билети Славотин - София могат да бъдат намерени само за 15,15 лв., ако имате късмет, или средно за 20,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 24,69 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с автобус

Когато пътувате до София с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Karat - S от Славотин до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Славотин до София от bus.
съоръжения Karat - S
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Славотин до София Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
6.8kg
Автобус
7.29kg
Полет
19.44kg
Кола
15.55kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Славотин до София?
Билет автобус от Славотин до София е 17,61 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,61 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Славотин до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Славотин до София е 17,61 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Славотин и София от автобус?
Славотин до София е 97,18 km.
Колко време трае автобус между Славотин и София?
Славотин до София е средно 3 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 1 мин.
Колко автобус на ден преминават от Славотин до София?
Славотин до София има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Славотин до София?
Най-ранният автобус от Славотин до София тръгва на 17:39 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Славотин до София?
Последният автобус от Славотин до София тръгва на 17:39 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Славотин до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 17,61 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Славотин до София?
Има средно 1 от Славотин до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Славотин до София от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Славотин и София е 3 ч 1 мин.
Има ли директен автобус от Славотин към София?
Да, има директен автобус между Славотин и София.
Какви са емисиите на CO2 за Славотин до София от автобус?
Пътуването на автобус от Славотин до София създава 7.29kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Международни маршрути от Славотин и близките райони

Основни маршрути до София

Други популярни маршрути