Автобус Видин - Истанбул цени от 85,51 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Видин до Истанбул с автобус

Пътуването от Видин до Истанбул от автобус е 598,51 km и отнема 16 ч 53 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 14:30 ч. и последното на 15:30 ч.. Възможно е да пътувате от Видин до Истанбул от автобус само за 85,51 лв. или за 115,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 85,51 лв..

Най-ниската цена85,51 лв.
Продължителност на пътуването16 ч 53 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена85,51 лв.
Най-висока цена115,45 лв.
Първо заминаване14:30 ч.
Последно заминаване15:30 ч.
Разстояние598,51 km
ЗаминаванеВидин
ПристиганеИстанбул
ПревозвачиHuntur, City LinesОще

Автобус Билети от Видин до Истанбул

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуването ви от Видин до Истанбул с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Видин до Истанбул. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от Видин до Истанбул?

Най-евтините автобусни билети от Видин до Истанбул струват 85,51 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 100,17 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Видин до Истанбул.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Видин до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Видин до Истанбул, можете да очаквате да платите средно около 100,17 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Видин до Истанбул с автобус?

Средното време за пътуване е 16 ч 53 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 598,51 km от Видин до Истанбул. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Видин до Истанбул да отнеме повече от 16 ч 53 мин. Пътуването от Видин до Истанбул обхваща разстояние от 598,51 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 16 ч 53 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 15 ч 30 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Видин до Истанбул по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Видин до Истанбул?

По принцип първото отпътуване за деня от Видин ще бъде в 14:30 ч., а последното - в 15:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Видин до Истанбул могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от Видин до Истанбул тръгва в 14:30 ч., докато последният отпътува в 15:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Видин и Истанбул. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Видин до Истанбул?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Видин и Истанбул. Можете да започнете пътуването си в Видин на спирки като Vidin(gr). Те се свързват със спирки, включително Istanbul, Büyük Otogari,Istanbul Airport (IST) в Истанбул. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Видин до Истанбул.

Колко пъти на ден има пътувания от Видин до Истанбул?

Ще можете да пътувате от Видин до Истанбул, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Видин до Истанбул, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Видин до Истанбул всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Видин до Истанбул. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Видин до Истанбул

Евтини билети за автобус от Видин до Истанбул
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Видин до Истанбул.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Видин до Истанбул, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Видин до Истанбул.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Видин до Истанбул

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Видин до Истанбул

Най-евтините автобусни билети Видин - Истанбул могат да бъдат намерени само за 58,70 лв., ако имате късмет, или средно за 63,61 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 71,93 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Истанбул с автобус

Когато пътувате до Истанбул с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Huntur, City Lines and Karat - S от Видин до Истанбул
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Видин до Истанбул от bus.
съоръжения Huntur City Lines Karat - S FlixBus
power_sockets Електрически контакти check check check check
air_con Климатик check check check check
wifi WiFi cross cross check check
food_and_drink Храни и напитки cross cross check check
luggage Багаж cross cross cross check

Видин до Истанбул Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
41.9kg
Автобус
44.89kg
Полет
119.7kg
Кола
95.76kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Видин до Истанбул?
Билет автобус от Видин до Истанбул е 100,17 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 85,51 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Видин до Истанбул?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Видин до Истанбул е 85,51 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Видин и Истанбул от автобус?
Видин до Истанбул е 598,51 km.
Колко време трае автобус между Видин и Истанбул?
Видин до Истанбул е средно 16 ч 53 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 15 ч 30 мин.
Какви компании работят от Видин до Истанбул?
Видин до Истанбул се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Huntur, City Lines, Karat - S and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Видин до Истанбул?
Видин до Истанбул има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Видин до Истанбул?
Най-ранният автобус от Видин до Истанбул тръгва на 14:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Видин до Истанбул?
Последният автобус от Видин до Истанбул тръгва на 15:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Видин до Истанбул?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 85,51 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Видин до Истанбул от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Видин и Истанбул е 15 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от Видин към Истанбул?
Да, има директен автобус между Видин и Истанбул.
Какви са емисиите на CO2 за Видин до Истанбул от автобус?
Пътуването на автобус от Видин до Истанбул създава 44.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от Видин

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Видин

Международни маршрути от Видин и близките райони

Други дестинации от Видин

Основни маршрути до Истанбул

Свързани маршрути

Други популярни маршрути