Намерете влак от Стара Загора до Копривщица

Стара Загора до Копривщица с влак

Пътуването от Стара Загора до Копривщица от влак е 108,3 km и отнема 3 ч 45 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:10 ч. и последното на 18:20 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Копривщица от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването3 ч 45 мин
Връзка на ден4
Първо заминаване06:10 ч.
Последно заминаване18:20 ч.
Разстояние108,3 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеКопривщица
Превозвачи

Пътуването ви от Стара Загора до Копривщица с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Копривщица? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Копривщица, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Стара Загора до Копривщица?

Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Копривщица. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Стара Загора до Копривщица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Копривщица с влак?

Пътуването от Стара Загора до Копривщица с влак обикновено отнема 3 ч 45 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 108,3 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 45 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Стара Загора и Копривщица с влак обикновено отнема 3 ч 45 мин, за да се измине разстояние от 108,3 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Копривщица ще ви отнеме 3 ч 4 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Копривщица е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Стара Загора до Копривщица?

Първото пътуване за деня тръгва от Стара Загора в 06:10 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 18:20 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Стара Загора и Копривщица. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първото пътуване през нощта тръгва от Стара Загора в 06:10 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 18:20 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Стара Загора и Копривщица. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Копривщица?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Копривщица. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Копривщица. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Копривщица.

Колко ежедневни пътувания има от Стара Загора до Копривщица?

Маршрутът от Стара Загора до Копривщица се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Стара Загора са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Стара Загора до Копривщица, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 4 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Копривщица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Копривщица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Копривщица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Копривщица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Копривщица

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Копривщица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Копривщица с влак

Когато пътувате до Копривщица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Копривщица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Копривщица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Копривщица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.58kg
Автобус
8.12kg
Полет
21.66kg
Кола
17.33kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Копривщица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Копривщица са 7.58kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Копривщица? Като вземете влака между Стара Загора и Копривщица, ще спестите 14.08kg CO2 емисии спрямо полет, 0.54kg спрямо автобус и 9.75kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Стара Загора и Копривщица от влак?
Стара Загора до Копривщица е 108,3 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Копривщица?
Стара Загора до Копривщица е средно 3 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 4 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Копривщица?
Стара Загора до Копривщица има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Копривщица?
Най-ранният влак от Стара Загора до Копривщица тръгва на 06:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Копривщица?
Последният влак от Стара Загора до Копривщица тръгва на 18:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Копривщица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Копривщица е 3 ч 4 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Копривщица?
Да, има директен влак между Стара Загора и Копривщица.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Копривщица от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Копривщица създава 7.58kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Копривщица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути