Влак Сливен - Копривщица цени от 5,30 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Сливен до Копривщица с влак

Пътуването от Сливен до Копривщица от влак е 162,12 km и отнема 4 ч 7 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 03:06 ч. и последното на 18:54 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Копривщица от влак само за 5,30 лв. или за 7,65 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,30 лв..

Най-ниската цена5,30 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 7 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена5,30 лв.
Най-висока цена7,65 лв.
Първо заминаване03:06 ч.
Последно заминаване18:54 ч.
Разстояние162,12 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеКопривщица
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Сливен до Копривщица

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Копривщица. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Сливен до Копривщица с влак?

Най-евтините билети за влак от Сливен до Копривщица струват 5,30 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 6,26 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Копривщица.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Сливен до Копривщица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 6,26 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Копривщица с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 7 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 162,12 km от Сливен до Копривщица. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Сливен до Копривщица да отнеме повече от 4 ч 7 мин. За да стигнете по-бързо от Сливен до Копривщица, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Сливен и Копривщица ще завършат пътуването в 3 ч 23 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 7 мин, за да пътувате 162,12 km между Сливен и Копривщица.

Кои са спирките по маршрута от Сливен до Копривщица?

Можете да тръгнете от Сливен на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Копривщица на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Сливен и Копривщица. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Сливен до Копривщица се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Сливен до Копривщица, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Сливен до Копривщица, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 1 директни връзки от Сливен до Копривщица всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 3 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Сливен до Копривщица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Копривщица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Копривщица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Копривщица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Копривщица

Най-евтините билети за влак Сливен - Копривщица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Копривщица с влак

Когато пътувате до Копривщица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Копривщица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Копривщица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Копривщица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.35kg
Автобус
12.16kg
Полет
32.42kg
Кола
25.94kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Копривщица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Копривщица са 11.35kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Копривщица? Като вземете влака между Сливен и Копривщица, ще спестите 21.07kg CO2 емисии спрямо полет, 0.81kg спрямо автобус и 14.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Копривщица?
Билет влак от Сливен до Копривщица е 6,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,30 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Копривщица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Копривщица е 5,30 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Копривщица от влак?
Сливен до Копривщица е 162,12 km.
Колко време трае влак между Сливен и Копривщица?
Сливен до Копривщица е средно 4 ч 7 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Копривщица?
Сливен до Копривщица има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Копривщица?
Най-ранният влак от Сливен до Копривщица тръгва на 03:06 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Копривщица?
Последният влак от Сливен до Копривщица тръгва на 18:54 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Копривщица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,30 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Сливен до Копривщица?
Има средно 1 от Сливен до Копривщица.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Копривщица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Копривщица е 3 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Копривщица?
Да, има директен влак между Сливен и Копривщица.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Копривщица от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Копривщица създава 11.35kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Копривщица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути