Влак Пазарджик - Копривщица цени от 4,40 лв.

Започва от
4,40 лв.
откривам

Пазарджик до Копривщица с влак

Пътуването от Пазарджик до Копривщица от влак е 48,26 km и отнема 4 ч 59 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 03:07 ч. и последното на 18:24 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Копривщица от влак само за 4,40 лв. или за 6,30 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,40 лв..

Най-ниската цена4,40 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 59 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена4,40 лв.
Най-висока цена6,30 лв.
Първо заминаване03:07 ч.
Последно заминаване18:24 ч.
Разстояние48,26 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеКопривщица
Превозвачи

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пазарджик до Копривщица

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пазарджик до Копривщица. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пазарджик до Копривщица?

Когато пътувате от Пазарджик до Копривщица, можете да очаквате да платите средно около 5,26 лв.. Може да успеете да намерите цени до 4,40 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пазарджик до Копривщица. Средно обаче ще платите около 5,26 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пазарджик до Копривщица с влак?

При разстояние от 48,26 km между Пазарджик и Копривщица, обикновено отнема 4 ч 59 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 59 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Пазарджик и Копривщица продължава около 48,26 km и обикновено отнема приблизително 4 ч 59 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 15 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пазарджик до Копривщица възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Копривщица?

В Пазарджик спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Копривщица, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пазарджик за Копривщица?

Ще можете да пътувате от Пазарджик до Копривщица, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 10 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пазарджик до Копривщица, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пазарджик до Копривщица всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 10 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пазарджик до Копривщица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Копривщица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Копривщица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Копривщица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Копривщица

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Копривщица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Копривщица с влак

Когато пътувате до Копривщица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Копривщица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Копривщица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Копривщица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.38kg
Автобус
3.62kg
Полет
9.65kg
Кола
7.72kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Копривщица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Копривщица са 3.38kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Копривщица? Като вземете влака между Пазарджик и Копривщица, ще спестите 6.27kg CO2 емисии спрямо полет, 0.24kg спрямо автобус и 4.34kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Копривщица?
Билет влак от Пазарджик до Копривщица е 5,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,40 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Копривщица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Копривщица е 4,40 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Копривщица от влак?
Пазарджик до Копривщица е 48,26 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Копривщица?
Пазарджик до Копривщица е средно 4 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 15 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Копривщица?
Пазарджик до Копривщица има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Копривщица?
Най-ранният влак от Пазарджик до Копривщица тръгва на 03:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Копривщица?
Последният влак от Пазарджик до Копривщица тръгва на 18:24 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Копривщица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,40 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Копривщица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Копривщица е 3 ч 15 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Копривщица?
Да, има директен влак между Пазарджик и Копривщица.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Копривщица от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Копривщица създава 3.38kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Копривщица

Други популярни маршрути