Намерете влак от Стара Загора до Ямбол

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ямбол

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,69лв.
Продължителност на пътуването 56 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 01:35
Последно отпътуване: 19:19
Разстояние 71km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стара Загора до Ямбол

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ямбол. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Ямбол, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Стара Загора до Ямбол: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Стара Загора и Ямбол.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Стара Загора до Ямбол?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Ямбол също само за 2,10 лв., докато средната цена е 4,65 лв..

Влакове от Стара Загора до Ямбол


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Ямбол и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Стара Загора от СТАРА ЗАГОРА и пристигат на ЯМБОЛ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Стара Загора до Ямбол?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Ямбол с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 10 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Ямбол с влак?

Необходими са средно 53 minutes да стигнете до Ямбол с влак, но ще ви отнеме 44 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:11, докато последният тръгва от Стара Загора в 18:11.