Намерете влак от Стара Загора до Ямбол

Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Стара Загора до Ямбол с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Ямбол? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Ямбол, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Стара Загора да се Ямбол с влак

разстояние 71 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Ямбол
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Стара Загора - Ямбол

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Стара Загора до Ямбол с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 71 km от Стара Загора до Ямбол. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стара Загора до Ямбол да отнеме повече от .

В колко часа са заминаващите от Стара Загора до Ямбол?

Първият отпътуващ през нощта от Стара Загора до Ямбол тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Стара Загора и Ямбол. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стара Загора до Ямбол?

Можете да тръгнете от Стара Загора на спирки като СТАРА ЗАГОРА. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Ямбол на следните спирки: ЯМБОЛ. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стара Загора и Ямбол. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Стара Загора до Ямбол се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване