Влак Стара Загора - Ямбол цени от 2,15 лв.

Започва от
2,15 лв.
откривам

Стара Загора до Ямбол с влак

Пътуването от Стара Загора до Ямбол от влак е 70,7 km и отнема 0 ч 56 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 04:35 ч. и последното на 22:03 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Ямбол от влак само за 2,15 лв. или за 3,66 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,15 лв..

Най-ниската цена2,15 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 56 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена2,15 лв.
Най-висока цена3,66 лв.
Първо заминаване04:35 ч.
Последно заминаване22:03 ч.
Разстояние70,7 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеЯмбол
Превозвачи

Пътуване от Стара Загора до Ямбол с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стара Загора до Ямбол. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Стара Загора до Ямбол?

Средно билетът за влак от Стара Загора до Ямбол ще ви струва 2,54 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 2,15 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Ямбол. Средно обаче ще платите около 2,54 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Стара Загора до Ямбол с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 56 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 70,7 km от Стара Загора до Ямбол. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Стара Загора до Ямбол да отнеме повече от 0 ч 56 мин. Пътуването между Стара Загора и Ямбол с влак обикновено отнема 0 ч 56 мин, за да се измине разстояние от 70,7 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Ямбол ще ви отнеме 0 ч 46 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ямбол е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Ямбол?

В Стара Загора спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Ямбол, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Стара Загора до Ямбол има всеки ден?

Маршрутът от Стара Загора до Ямбол се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Стара Загора са средно 10 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Стара Загора до Ямбол, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 10 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Ямбол. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Стара Загора до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Ямбол

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Ямбол могат да бъдат намерени само за 2,02 лв., ако имате късмет, или средно за 2,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 3,85 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ямбол с влак

Когато пътувате до Ямбол с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Ямбол
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Ямбол от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Ямбол Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.95kg
Автобус
5.3kg
Полет
14.14kg
Кола
11.31kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Ямбол с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Ямбол са 4.95kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Ямбол? Като вземете влака между Стара Загора и Ямбол, ще спестите 9.19kg CO2 емисии спрямо полет, 0.35kg спрямо автобус и 6.36kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Ямбол?
Билет влак от Стара Загора до Ямбол е 2,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,15 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Ямбол?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Ямбол е 2,15 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Ямбол от влак?
Стара Загора до Ямбол е 70,7 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Ямбол?
Стара Загора до Ямбол е средно 0 ч 56 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 46 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Ямбол?
Стара Загора до Ямбол има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Ямбол?
Най-ранният влак от Стара Загора до Ямбол тръгва на 04:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Ямбол?
Последният влак от Стара Загора до Ямбол тръгва на 22:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Ямбол?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,15 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Ямбол?
Има средно 10 от Стара Загора до Ямбол.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Ямбол от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Ямбол е 0 ч 46 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Ямбол?
Да, има директен влак между Стара Загора и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Ямбол от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Ямбол създава 4.95kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути